Libnet.ro
UNICEF

00:07

Angela Merkel da vina pe Donald Trump, dupa tensiunile de la Washington: Imaginile m-au infuriat

B1 B1,
Angela Merkel da vina pe Donald Trump, dupa tensiunile de la Washington: Imaginile m-au infuriat

Manifestarile anarhiste din SUA o nemultumesc pe Angela Merkel. Invadarea Capitoliului de gruparile extremiste s-a petrecut din vina lui Donald Trump, crede cancelarul german, relateaza agentiile Reuters si. continuă pe B1

Traian Basesc, acuzatii fara precedent la adresa lui Donald Trump dupa protestele din SUA: Un om politic marunt, bolnav de egoism si putere

In urma amplelor proteste care au loc in aceste momente in SUA, politicienii romani sunt si ei socati de ce se intampla in cea mai puternica tara din lume, aratand cu degetul spre fostul presedinte, Donald Trump. Unul dintre cei care a criticat vehement scenele violente de la Washington este Traian Basescu, care il acuza .

Unde se retrage Donald Trump dupa ce ii preda stafeta lui Joe Biden

A mai ramas foarte putin pana la momentul in care Joe Biden se va instala la Casa Alba. Dar unde se vor retrage Donald Trump, Melania si fiul lor, Barron, dupa predarea stafetei? .

Ce a declarat Donald Trump dupa ce Congresul a validat victoria in alegeri a democratului Joe Biden

Dupa votul din Congres, Donald Trump a dat asigurari ca va fi un transfer pasnic de putere. Chiar daca nu sunt total de acord cu rezultatul alegerilor, iar faptele ma sustin, totusi va exista o tranzitie pasnica pe 20 ianuarie, a spus Trump intr-un comunicat de presa.

VIDEO Sustinatorii lui Donald Trump merg la Washington pentru proteste la apelul presedintelui

Sustinatorii lui Donald Trump au inceput sa vina la Washington, marti, la apelul presedintelui SUA care le-a cerut sa demonstreze miercuri cand Congresul formalizeaza infrangerea prezidentiala, pe care refuza sa o admita, potrivit AFP.

Ultimele zile de haos ale lui Donald Trump

Donald Trump si sustinatorii sai poarta vina pentru asaltul violent asupra Capitoliului, scrie Ines Pohl, corespondenta DW la Washington.

Donald Trump, lasat fara Twitter si Facebook: cea mai radicala masura, dupa dezastrul din Washington

Statele Unite ale Americii au trecut prin cea mai dificila criza din istoria tarii in ultimele 24 de ore, provocata de Donald Trump. O reactie din partea Twitter si Facebook era.

Tensiuni la Washington: Donald Trump forteaza schimbarea rezultatului alegerilor prezidentiale. Demonstratii in apropierea Casei Albe (VIDEO)

Situatia devine tensionata in capitala Statelor Unite. Sustinatorii lui Donald Trump s-au strans la Washington, dupa ce presedintele american in exercitiu le-a cerut sa participe la demonstratiile organizate.

Violente la Washington. Ce spun fosti presedinti americani despre actiunile lui Donald Trump

Fosti presedinti americani in viata au denuntat asaltul fara precedent asupra democratiei americane dupa patrunderea in forta, miercuri, a partizanilor lui Donald Trump la Capitoliu.

Mandat de arestare pe numele lui Donald Trump. Ce tara il vrea dupa gratii

Donald Trump va avea de dat niste raspunsuri pentru evenimentele de ieri din Washington DC, scrie presa de peste ocean. in acelasi timp, pe numele lui Donald Trump a fost emis un mandat de arestare. Mandatul a fost emis de Iran, in urma evenimentelor ce au dus la moartea Generalului Qassim Soleimani. Iran il vrea .

ASTAZI Donald Trump confirma ca va lua cuvantul la Washington in fata simpatizantilor sai

Presedintele american, Donald Trump, a confirmat ca va vorbi astazi la Washington in fata simpatizantilor sai pe care i-a indemnat sa manifesteze in aceeasi zi in care Congresul va oficializa infrangerea lui la prezidentiale.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )