Libnet.ro
UNICEF

23:30

Angelina Jolie cele mai frumoase 10 aparitii pe covorul rosu!

ADPM ADPM,
Angelina Jolie cele mai frumoase 10 aparitii pe covorul rosu!

Se spune despre ea ca este cea mai frumoasa femeie din lume, iar de fiecare data cand paseste pe covorul rosu, toate privirile sunt inevitabil atintite catre ea! Iata cele mai frumoase tinute purtate de ea pe red carpet in ultimii ani!. continuă pe ADPM

Cele mai frumoase plaje din lume

Care sunt cele mai frumoase plaje din lume? La inceputul sezonului estival postul american de televiziune CNN a realizat un top al celor mai spetaculoase locuri din lume aflate pe tarmul marilor si oceanelor.

Cele mai sanatoase 10 mic dejunuri

Inca de mici invatam ca mic dejunul este cea mai importanta masa a zilei si trebuie sa o tratam ca atare, pentru a duce un stil de viata sanatos si pentru a avea energie in fiecare zi.

Foto: Cele mai atractive 10 destinatii turistice pentru 2014

Daca inca nu ti-ai planuit concediul pe anul acesta, nu te ingrijora, deoarece iti vom oferi topul celor mai atractive 10 destinatii din lume, care vor face din anul 2014, un an de neuitat.

Viziteaza cele mai frumoase orase din Lefkada

Satele si orasele insulei grecesti Lefkada sunt cu adevarat unice prin caracteristici deosebite, care s-au pastrat neatinse in ciuda trecerii timpului. Dezvoltarea turistica nu le-a afectat, ba dimpotriva, le-a scos in.

FOTO: Cele mai rapide 10 masini de politie din lume

Capturarea infractorilor a devenit una plina de farmec pentru unele forte de politie din intreaga lume.

Angelina Jolie, la 39 de ani: Are vreun film cu adevarat bun in palmares?

Angelina Jolie, una dintre cele mai apreciate actrite de la Hollywood si, fara indoiala, cea mai dorita femeie din lume, implineste, pe 4 iunie, 39 de ani. Chiar daca se bucura de o cariera bogata, totusi, actrita are un mare minus: a jucat in foarte putine filme bune, conform unei analize realizate de Huffington Post.

Cum isi motiveaza decizia judecatorul care a eliberat din arest una din cele mai mari retele de contrabanda cu tigari din Vestul tarii

Judecatorul de Drepturi si Libertati care i-a eliberat pe cei sase suspecti din dosarul uneia din cele mai mari retele de contrabanda cu tigari din Vestul tarii si-a motivat decizia. Potrivit documentului, judecatorul a considerat ca in ciuda faptelor grave de care sunt acuzati traficantii de tigari, acestia pot fi cercetati in libertate, sub control judiciar.

Angelina Jolie a implinit 39 de ani! Si-a sarbatorit ziua de nastere in China!

Angelina Jolie a implinit ieri 39 de ani! Celebra actrita si-a sarbatorit ziua de nastere departe de casa, in China, mai exact la Shanghai, acolo unde a ajuns turneul de promovare al peliculei Maleficent.

FOTO Frumusetea naturii: cele mai spectaculoase parcuri nationale din lume

Se intampla, deseori, sa ne minunam in fata cladirilor maiestuoase construite de oameni, insa nimic nu se compara cu creatiile Mamei Natura, care a facut o treaba cu adevarat extraordinara. O dovada importanta o constituie parcurile nationale, adevarate minuni naturale, protejate de stat.

Top 10 cele mai ciudate reality show-uri din lume!

Fenomenul numit reality show a cucerit intregul mapamond, televiziunile de peste tot din lume ajungand sa produca astfel de emisiuni pe tot felul de teme, de la unele banale sau socante si pana la unele extrem de interesante ori de-a dreptul dezgustatoare. Iata in continuare 10 dintre cele mai ciudate reality show-uri din lume, conform zimbio. com.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2581 seconds )