Libnet.ro
UNICEF

06:15

Foto: Cele mai atractive 10 destinatii turistice pentru 2014

România Liberă România Liberă,
Foto: Cele mai atractive 10 destinatii turistice pentru 2014

Daca inca nu ti-ai planuit concediul pe anul acesta, nu te ingrijora, deoarece iti vom oferi topul celor mai atractive 10 destinatii din lume, care vor face din anul 2014, un an de neuitat. continuă pe România Liberă

FOTO: Cele mai rapide 10 masini de politie din lume

Capturarea infractorilor a devenit una plina de farmec pentru unele forte de politie din intreaga lume.

Cele mai sanatoase 10 mic dejunuri

Inca de mici invatam ca mic dejunul este cea mai importanta masa a zilei si trebuie sa o tratam ca atare, pentru a duce un stil de viata sanatos si pentru a avea energie in fiecare zi.

FOTO Cele mai tari locuri din Arad unde tinerii se distreaza la sfarsit de saptamana

Sfarsitului de saptamana este un prilej de petreceri pentru tineri. Aradenii dornici de a petrece in cluburile din oras au la dispozitie o sumedenie de variante.

FOTO Cele mai reusite iluzii optice, direct pe asfalt

Cum ar fi sa mergi pe strada si sa te trezesti ca pasesti deasupra unei cascade sau ca s-a deschis pamantul sub tine?.

Cum isi motiveaza decizia judecatorul care a eliberat din arest una din cele mai mari retele de contrabanda cu tigari din Vestul tarii

Judecatorul de Drepturi si Libertati care i-a eliberat pe cei sase suspecti din dosarul uneia din cele mai mari retele de contrabanda cu tigari din Vestul tarii si-a motivat decizia. Potrivit documentului, judecatorul a considerat ca in ciuda faptelor grave de care sunt acuzati traficantii de tigari, acestia pot fi cercetati in libertate, sub control judiciar.

FOTO Distractie de weekend: Aqualand Deva si Bazinul de inot, printre cele mai populare locuri de relaxare

Bazinul de inot din Hunedoara si complexul Aqualand din Deva se numara printre cele mai populare locuri de petrecere a timpului liber in cele doua municipii invecinate.

FOTO Cea mai moderna piata din Moldova va fi inaugurata la Vaslui. Lucrarile la Piata Vidin, in linie dreapta

Pana la sfarsitul acestei luni, municipalitatea anunta finalizarea lucrarilor la Piata Vidin, din municipiul Vaslui. Noua piata va fi una dintre cele mai moderne din zona Moldovei, dupa cum spun autoritatile. Comerciantii si producatorii isi doresc spatii pentru vanzare, astfel ca batalia pentru a prinde un loc se da inaintea finalizarii lucrarilor.

Top 10 cele mai ciudate reality show-uri din lume!

Fenomenul numit reality show a cucerit intregul mapamond, televiziunile de peste tot din lume ajungand sa produca astfel de emisiuni pe tot felul de teme, de la unele banale sau socante si pana la unele extrem de interesante ori de-a dreptul dezgustatoare. Iata in continuare 10 dintre cele mai ciudate reality show-uri din lume, conform zimbio. com.

Top 10: cele mai mari tranzactii facute pe Bursa in ultimul an. Valoarea deal-urilor ajunge la 800 mil. euro

Cele mai mari zece tranzactii facute pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) in ultimul an de zile au insumat 790 mil. euro, capetele de afis fiind reprezentate de listarea Romgaz si exiturile realizate de companii si institutii financiare precum Bank of.

Top 10: cele mai terifiante poduri din lume

Cele mai terifiante poduri din lume sunt construite la inaltimi care fac concurenta peisajelor din avion si chiar daca sunt sigure, solide, aparent pot parea un pic infricosatoare, scrie weather. com .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )