Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cele mai frumoase plaje din lume

România Liberă România Liberă,
Cele mai frumoase plaje din lume

Care sunt cele mai frumoase plaje din lume? La inceputul sezonului estival postul american de televiziune CNN a realizat un top al celor mai spetaculoase locuri din lume aflate pe tarmul marilor si oceanelor. continuă pe România Liberă

Cele mai parfumate flori din lume

Florile te incanta cu frumusetea lor, cu diversitatea formelor si culorilor. Daca iti plac florile, cu siguranta ca esti atras si de mireasma lor, fie ca iti place mirosul dulceag sau cel mai exotic. Iata un.

O bacterie pune in pericol una dintre cele mai populare bauturi din lume. incalzirea globala contribuie la disparitia ei

In 24 de ore, intreaga populatie consuma 1,6 miliarde de cesti de cafea. Este cea mai populara bautura dupa apa si ceai. Din punct de vedere financiar, cafeaua este al doilea cel mai tranzactionat bun dupa.

Viziteaza cele mai frumoase orase din Lefkada

Satele si orasele insulei grecesti Lefkada sunt cu adevarat unice prin caracteristici deosebite, care s-au pastrat neatinse in ciuda trecerii timpului. Dezvoltarea turistica nu le-a afectat, ba dimpotriva, le-a scos in.

Foto: Top 5 cele mai rapide masini din lume

Exista nenumarate moduri de a masura performantele unei masini, desigur acest top a fost realizat pe baza vitezei maxime ce o poate atinge o masina de serie.

Angelina Jolie cele mai frumoase 10 aparitii pe covorul rosu!

Se spune despre ea ca este cea mai frumoasa femeie din lume, iar de fiecare data cand paseste pe covorul rosu, toate privirile sunt inevitabil atintite catre ea! Iata cele mai frumoase tinute purtate de ea pe red carpet in ultimii ani!.

MISTERUL copilei cu cei mai frumosi OCHI din lume. Ce se va intampla cu ea peste cativa ani

O fotografie cu o fetita creola si cu niste ochi de un albastru atat de intens incat vorbele palesc in fata lor, facea inconjurul lumii si chiar era inclusa in topurile celor mai frumoase fotografii ale anului. Copila.

SLIDE FOTO Americanii au scris un articol superb despre Halep: Anti-diva. E cea mai gratioasa jucatoare din lume?

In ajunul meciului de astazi, in care noi anticipam o alta lectie de tenis a Simonei Halep, presa serioasa de peste Ocean incepe sa o priveasca in sfarsit ca pe o mare jucatoare. Iar cand americanii vor sa scrie frumos despre sport, o fac printre cel mai frumos din lume.

Cei mai vechi pantaloni din lume, descoperiti in China

Doua perechi de pantaloni, cei mai vechi din lume, confectionati in urma cu 3. 300 de ani, au fost descoperiti de cercetatorii care efectuau sapaturi pe un santier arheologic din vestul Chinei, a anuntat vineri presa chineza, citata de AFP. Pantalonii ar fi fost purtati de doi samani dintr-un trib nomad din acea zona, aflata in zilele noastre in centrul regiunii Xinjiang din Asia Centrala, precizeaza cotidianul China Daily.

INTERACTIV Cele mai importante concerte din luna iunie din Capitala, puse pe harta

Luna iunie aduce zeci de concerte pentru bucuresteni, in mai multe locatii din Capitala. Tory Amos, Bob Dylan, Billy Idol, Phoenix, Bogdan Tomescu sau Asaf Avidan sunt doar cativa din artistii care vor interpreta pe scenele din Capitala. HotNews. ro va prezinta o aplicatie interactiva care pune pe harta toate concertele mari ce vor avea loc in luna iunie in Bucuresti.

Maria Sharapova, sportiva cel mai bine platita din lume anul trecut

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sharapova, adversara Simonei Halep in finala French Open, ocupa locul 22 in Topul Forbes al celor mai bine platite staruri din lumea sportului, cu venituri de aproximativ 29 de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )