Libnet.ro
UNICEF

18:00

Angelina Jolie, donatie importanta pentru copiii saraci din SUA

România Liberă România Liberă,
Angelina Jolie, donatie importanta pentru copiii saraci din SUA

Angelina Jolie se alatura celebritatilor de la Hollywood care au facut donatii importante in sprijin. continuă pe România Liberă

World Vision realoca 100.000 de euro pentru copiii saraci: produse de igiena, burse si meditatii online

Fundatia World Vision Romania realoca aproape 100. 000 de euro pentru tichete pentru alimente, produse de igiena, dar si burse si meditatii online pentru sprijini familiile defavorizate din mediul rural.

Angelina Jolie a donat 1 milion de dolari pentru a-i ajuta pe copiii afectati de coronavirus: mesajul actritei

Actrita Angelina Jolie, in varsta de 44 de ani, a donat 1 milion de dolari pentru alimente destinate copiilor afectati de coronavirus.

Zi importanta pentru soarta bucurestenilor. Ce se va intampla cu taxa Oxigen

Emotii uriase pentru majoritatea bucurestenilor! Astazi va fi votat proiectul de hotarare privind anularea taxei de poluare de catre consilierii generali ai Capitalei. Acesta va intra suplimentar pe ordinea de zi a sedintei de Consiliul General. Ce se intampla cu banii cetatenilor care au platit deja taxa Oxigen Se abroga HCGMB nr. 5392019 privind masuri .

Se ingheata sau nu anul scolar? Monica Anisie, anunt pentru toti parintii din Romania

Daca VicepremierulRaluca Turcan vine cu 3, posibile, scenarii, in ceea ce priveste anul scolar in Romania despre care a vorbit intr-un interviu recent acordat celor de la RFI, Ministrul Educatiei, Monica Anisie declara ca nu s-a luat in calcul varianta inghetarii anului scolar. Se ingheata sau nu anul scolar Saptamana trecuta, marti 17 martie, Monica .

Conor McGregor doneaza echipamente de protectie spitalelor din Irlanda

Luptatorul Conor McGregor a dat publicitatii un schimb de mesaje cu ministrul irlandez de Finante Paschal Donohoe, in care mentioneaza ca va cumpara si distribui spitalelor din regiunea Leinster echipamente de protectie in valoare de un milion de euro, relateaza bbc. com.

Vesti proaste pentru bolnavii cronici din Romania. Multe medicamente vitale lipsesc din farmacii

Mai multe medicamente vitale pentru pacientii cu boli cronice lipsesc din farmaciile din Romania. in pericol, in acest moment, sunt pacientii care sufera de diabet sau au probleme cu glanda tiroida.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )