Libnet.ro
UNICEF

01:06

Anghel Iordanescu: Meciul cu Irlanda de Nord este cel mai important al anului

Hotnews Hotnews,
 Anghel Iordanescu: Meciul cu Irlanda de Nord este cel mai important al anului

Romania va sustine un test foarte important impotriva Irlandei de Nord, in preliminariile pentru Euro 2016. Va fi partida anului pentru noi, a precizat Anghel Iordanescu, noul selectioner al tricolorilor. Romania vs Irlanda de Nord se va disputa vineri, de la ora 21:45, urmand sa fie in direct pe TVR1 si LiveText pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

Goclever lanseaza Insignia 550i. Este cel mai puternic smartphone al companiei

Goclever Insignia 550i este cel mai bun al companiei si se remarca prin specificatii precum un ecran full HD de 5,5 inci si un procesor cu 8 nuclee completat de 2GB memorie RAM. Goclever lanseaza noul smartphone, Insignia 550i. Acesta are un procesor cu 8 nuclee tactat la 1,7 GHz, procesor grafic cu 4 nuclee de tip Mali450MP si cei 2GB de memorie RAM. Dispozitivul este echipat cu doua camere: una frontal de 2 MP si o camera principala de [].

Anghel Iordanescu, la prima conferinta ca selectioner al Romaniei: Meciul cu Irlanda de Nord e cel mai important

In calitate de succesor al lui Victor Piturca in postul de selectioner al Romaniei, Anghel Iordanescu a sustinut, luni, o conferinta de presa. Romania va disputa, vineri, meciul cu Irlanda de Nord, in cadrul grupelor preliminarii pentru EURO 2016.

Anghel Iordanescu, acelasi om cu o iconita in buzunar: Meciul cu Irlanda de Nord e cel mai important

In calitate de succesor al lui Victor Piturca in postul de selectioner al Romaniei, Anghel Iordanescu a sustinut, luni, o conferinta de presa. Romania va disputa, vineri, de la ora 21. 45, pe Arena Nationala, meciul cu Irlanda de Nord, in cadrul grupelor preliminare pentru EURO 2016.

Meciul cu Irlanda de Nord, cel mai important al anului pentru nationala de fotbal

Jocul de vineri, cu Irlanda de Nord, este cel mai important meci al anului pentru tricolori, crede selectionerul Anghel Iordanescu.

Anghel Iordanescu promite un plus de ofensiva in jocul echipei nationale

Instalat pe banca echipei nationale a Romaniei pentru a treia oara in cariera de antrenor, selectionerul Anghel Iordanescu este de parare ca meciul de vineri seara cu Irlanda de Nord este cel mai important din acest an pentru prima reprezentativa.

Iordanescu crede ca Irlanda de Nord este favorita in meciul cu Romania, din preliminariile Euro 2016

Anghel Iordanescu a declarat, luni, ca Romania porneste cu sansa a doua in meciul cu Irlanda de Nord, din preliminariile Euro 2016.

Cum ar putea arata primul 11 al Romaniei la meciul cu Irlanda de Nord

Anghel Iordanescu isi va incepe noul mandat de la nationala Romaniei cu o partida impotriva Irlandei de Nord preliminarii CE 2016). Generalul ar putea incepe meciul cu Pintilii, Torje, Chipciu si Tanase printre titulari. Romania vs Irlanda de Nord se va disputa vineri, de la ora 21:45, pe Arena Nationala din Bucuresti.

Mircea Lucescu i-a vizitat pe tricolori. Meciul cu Irlanda de Nord poate fi inceputul unei noi generatii de aur

Romania intalneste vineri Irlanda de Nord in preliminariile pentru EURO 2016. Cu doua zile inaintea partidei, Mircea Lucescu a sosit in cantonamentul nationalei de la Mogosoaia, la invitatialui Anghel Iordanescu.

Iordanescu: Cu Irlanda de Nord este un derby

Selectionerul Anghel Iordanescu a declarat, joi, intr-o conferinta de presa ca meciul de vineri seara cu Irlanda de Nord este un adevarat derby si ca echipa nationala a Romaniei trebuie sa joace inteligent pentru a obtine cele trei puncte.

Iordanescu vede Irlanda de Nord favorita in meciul cu Romania

In opinia lui Anghel Iordanescu, selectionerul echipei nationale a Romaniei, echipa Irlandei de Nord, liderul surpriza al Grupei F dupa primele trei meciuri, porneste cu prima sansa in meciul de vineri seara.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )