Libnet.ro
UNICEF

18:30

Meciul cu Irlanda de Nord, cel mai important al anului pentru nationala de fotbal

România Liberă România Liberă,
Meciul cu Irlanda de Nord, cel mai important al anului pentru nationala de fotbal

Jocul de vineri, cu Irlanda de Nord, este cel mai important meci al anului pentru tricolori, crede selectionerul Anghel Iordanescu. continuă pe România Liberă

Anghel Iordanescu, la prima conferinta ca selectioner al Romaniei: Meciul cu Irlanda de Nord e cel mai important

In calitate de succesor al lui Victor Piturca in postul de selectioner al Romaniei, Anghel Iordanescu a sustinut, luni, o conferinta de presa. Romania va disputa, vineri, meciul cu Irlanda de Nord, in cadrul grupelor preliminarii pentru EURO 2016.

Anghel Iordanescu, acelasi om cu o iconita in buzunar: Meciul cu Irlanda de Nord e cel mai important

In calitate de succesor al lui Victor Piturca in postul de selectioner al Romaniei, Anghel Iordanescu a sustinut, luni, o conferinta de presa. Romania va disputa, vineri, de la ora 21. 45, pe Arena Nationala, meciul cu Irlanda de Nord, in cadrul grupelor preliminare pentru EURO 2016.

Anghel Iordanescu: Meciul cu Irlanda de Nord este cel mai important al anului

Romania va sustine un test foarte important impotriva Irlandei de Nord, in preliminariile pentru Euro 2016. Va fi partida anului pentru noi, a precizat Anghel Iordanescu, noul selectioner al tricolorilor. Romania vs Irlanda de Nord se va disputa vineri, de la ora 21:45, urmand sa fie in direct pe TVR1 si LiveText pe HotNews. ro.

Cel mai important targ de nunti al anului incepe pe 21 noiembrie la Palatul Parlamentului

In perioada 21-23 noiembrie 2014 are loc la PALATUL PARLAMENTULUI cel mai important eveniment dedicat nuntilor, MARIAGE FEST. Evenimentul este si singurul din Romania care va avea o zona special dedicata expozantilor.

Cel mai important targ de nunti al anului, Mariage Fest Editia XV, incepe pe 21 Noiembrie la Palatul Parlamentului.

Mariage Fest, Editia XV, cel mai important eveniment dedicat nuntilor si primul Targ International de nunti localizat in Romania, cu o zona special dedicata expozantilor internationali, are loc la Palatul.

Cel mai important aliat al lui Johannis

Mi-a placut nonalogullui Vlad Zografi, privitor la lucrurile care raman de facut pentru turul al doilea. Mi-au retinut atentia si cateva dintre comentariile la textul sau. Unele ma priveau direct. Mi s-a atribuit, prin inferenta abuziva, un comportament de alegator nazuros: de vreme ce am pierdut-o pe Monica Macovei dupa primul tur, inseamna ca acum, dezamagit, la cel de al doilea poate nu mai am de gand sa votez. Nu cumva tacerea mea vrea sa spuna ca, suparat pe Istorie, am de gand sa stau duminica acasa? Pentru ca, altminteri, de ce nu afirm raspicat ca ma voi duce la urne pe 16 noiembrie pentru Klaus Johannis?.

Important pentru fanii care merg la meciul cu Irlanda de Nord. Metroul va circula pana dupa miezul noptii

Primaria Capitalei a hotarat ca programul la metrou, dupa incheierea jocului Romania - Irlanda de Nord, programat vineri, ora 21:45, sa fie prelungit.

Fanii nu se inghesuie sa vada meciul cu Irlanda de Nord. Prognoza meteo pentru ora jocului le poate schimba optiunea

Desi este un meci cu o miza deosebita, disputandu-se primul loc in grupa, patida Romania-Irlanda de Nord nu se va dipauta cu casa inchisa.

Cum ar putea arata primul 11 al Romaniei la meciul cu Irlanda de Nord

Anghel Iordanescu isi va incepe noul mandat de la nationala Romaniei cu o partida impotriva Irlandei de Nord preliminarii CE 2016). Generalul ar putea incepe meciul cu Pintilii, Torje, Chipciu si Tanase printre titulari. Romania vs Irlanda de Nord se va disputa vineri, de la ora 21:45, pe Arena Nationala din Bucuresti.

Mircea Lucescu i-a vizitat pe tricolori. Meciul cu Irlanda de Nord poate fi inceputul unei noi generatii de aur

Romania intalneste vineri Irlanda de Nord in preliminariile pentru EURO 2016. Cu doua zile inaintea partidei, Mircea Lucescu a sosit in cantonamentul nationalei de la Mogosoaia, la invitatialui Anghel Iordanescu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )