Libnet.ro
UNICEF

14:00

4 ani de la Colectiv Care este stadiul anchetei dupa incendiul care a ucis 64 de oameni si a mutilat aproape 150: Sperante sunt ca se va face lumina

Hotnews Hotnews,
 4 ani de la Colectiv Care este stadiul anchetei dupa incendiul care a ucis 64 de oameni si a mutilat aproape 150: Sperante sunt ca se va face lumina

VIDEOINTERVIU Anchetele in cazul Colectiv - dosarul care vizeaza autorizatiile date clubului, aflat in instanta, si cel care vizeaza interventia medicala din seara incendiului si zilele care au urmat, inclusiv acuzatia ca multi dintre raniti s-au infectat cu bacterii spitalicesti, in cazul unora dintre ei aceasta fiind cauza decesului, dosar care se afla in continuare la Parchetul General - au batut pasul pe loc cativa ani, dar in ultima vreme lucrurile se misca, afirma, intr-un interviu acordat HotNews. ro, Mihai Grecea, supravietuitor al incendiului din clubul Colectiv. continuă pe Hotnews

4 ani de la Colectiv Sorina Pintea: Din pacate, dupa 4 ani ar fi trebuit sa avem mult mai mult. Daca am avea un nou episod Colectiv, am evoluat, am recunoaste ca nu putem

VIDEOINTERVIU in cei 4 ani care au trecut de la incendiul din clubul Colectiv ar fi trebuit sa avem mult mai mult, admite, intr-un interviu acordat HotNews. ro, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. Ea spune ca, totusi, in acesti 4 ani s-au facut pasi importanti, dar nu suficienti. Sorina Pintea recunoaste ca in continuare, daca, Doamne fereste, am avea un nou episod Colectiv, nu am putea trata toti pacientii in Romania, asta este clar, dar nicio tara din lume nu ar putea. Am evoluat, am recunoaste ca nu putem.

Ciocolata si consumul de cafea te fac mai destept: care este explicatia stiintifica

In cazul in care ai o afinitate deosebita pentru ciocolata si cafea, iar cineva iti face observatie ca s-ar putea sa abuzezi, tocmai ai castigat un nou argument pentru a castiga o cearta. Analiza neurologica a efectelor anumitor preparate asupra modului in care functioneaza creierul uman este fascinanta. Nu-ti vine sa crezi cand vezi ca .

Cristi Borcea a recunoscut pe cine a turnat in dosarele in care este cercetat. Surpriza de proportii

Cristi Borcea face noi dezvaluiri. Pus fata in fata cu Instanta, acesta a facut cunoscut numele persoanei careia i-ar fi dat un teren de peste 1000 de metri patrati. Cristi Borcea sustine sa i-ar fi dat lui Neculai Ontanu, fostul primar al sectorului 2 un teren de 1500 de metri patrati care ar urma sa .

Vor avea bucurestenii apa calda si caldura? Adevarul care iese la iveala dupa promisiunile primarului Capitalei

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, i-a asigurat pe bucuresteni ca vor avea apa calda si caldura in aceasta iarna. Cu toate acestea, in ziua in care RADET a inceput sa furnizeze agent termic, in mai multe cartiere din Bucuresti nu a fost apa calda. Situatia este ingrijoratoare, in conditiile in care reteaua de termoficare este foarte .

HOROSCOP. Care este sufletul tau pereche, in functie de zodie

Recunoastem sau nu, fiecare dintre noi avem predestinat un suflet-pereche alaturi de care sa traim fericiti tot restul vietii, scrie anamariavasile. com, acolo unde este horoscopul.

Care este programul audierii ministrilor propusi in Guvernul Orban

Parlamentarii au inceput marti dimineata audierile ministrilor din Guvernul Orban. Vor fi doua zile de foc, iar toate declaratiile acestora le veti putea urmari in direct la Antena 3. Este un calendar de.

Rugaciunea puternica pe care este bine sa o spui la inceput de saptamana

RUGACIUNE de luni. Doamne Iisuse Hristoase, cu adanca umilinta recunosc si marturisesc, ca in toata ziua pacatuiesc contra iubirii Tale Dumnezeiesti. Deci, astazi, ca este luni si inceputul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2503 seconds )