Libnet.ro
UNICEF

15:45

3 ani de la moartea Denisei Manelista. Ce se intampla acum la mormantul ei. Toti au ramas uimiti

Playtech Playtech,
3 ani de la moartea Denisei Manelista. Ce se intampla acum la mormantul ei. Toti au ramas uimiti

Cantareata Denisa Raducu, cunoscuta sub numele de Denisa Manelista, a murit pe 23 iulie 2017, la numai 27 de ani, din cauza unei boli care i-a macinat ficatul. S-au scurs trei ani de la trecerea sa in nefiinta, iar familia a decis sa ii schimbe complet locul de veci, care a luat foc la inceputul . continuă pe Playtech

3 ani de la moartea Denisei Manelista. Gestul emotionant facut acum

Pe 23 iulie se implinesc 3 ani de la moartea fulgeratoare a Denisei Raducu. Astfel, familia Denisei a refacut mormantul artistei dupa ce acesta fusese distrus in urma unui incendiu. Tot in meoria cantaretei, familia vrea sa termine casa unde Denisa Raducu avea de gand sa se retraga dupa ce termina cu muzica. Se implinesc .

Ce se intampla la mormantul fostei sotii a lui Florin Piersic. Cine a fost Tatiana Iekel

Mormantul sotiei lui Florin Piersic, Tatiana Iekel, la trei ani de la moartea acesteia, pare parasit. Nimeni nu a mai trecut pe acolo de o buna bucata de timp. Cum este mormantul fostei sotii a lui Florin Piersic. Cine a fost Tatiana Iekel Tatiana Iekel a murit in luna mai 2017, la 84 de ani.

Emily Burghelea, dezvaluiri surpriza despre ce se intampla acum la Acces Direct. Nu doar Vulpita si Viorel s-au imbolnavit

Fosta asistenta de la Acces Direct, de la Antena 1, Emily Burghelea si-a spus parerea. Ce dezvaluiri a facut aceasta Emily Burghelea, dezvaluiri surpriza despre ce se intampla acum la Acces Direct. Nu doar Vulpita si Viorel s-au imbolnavit Joi, 23 iulie, emisiunea Acces Direct , de la Antena 1 nu a fost difuzata. Potrivit .

Va amintiti de Kitty Cepraga? Ce se intampla acum cu ea, dupa ce a ramas blocata in Romania

Kitty Cepraga a fost prinsa de epidemia de coronavirus in Romania. Vedeta venise cu fiica sa din Italia, acolo unde traieste, pentru doua saptamani in tara si nu a plecat nici acum inapoi. Izolarea a petrecut-o separata de sotul sau, care a ramas in Italia in toata aceasta grea perioada. O mai stiti pe Kitty .

Detalii de ultima ora despre starea de sanatate a Mirelei Vaida. Ce se intampla acum cu prezentatoarea tv

Mirela Vaida a anuntat, joi seara, la Observator, ca cei doi invitati permanenti, Vulpita si Viorel, si un membru al echipei Acces Direct au fost diagnosticati pozitiv cu noul coronavirus. Moderatoarea emisiunii tabloide din grupul Intact si-a facut doua teste COVID-19, rezultatul fiind negativ. Astazi mai era asteptat unul, pentru care nu a venit un .

Judetul care poate intra in carantina. Ce se intampla acum: este de necrezut

Prefectura judetului Arges urmareste numarul cazurilor de noi imbolnaviri cu coronavirus din judet si urmaza sa ia o decizie, la inceputul saptamanii viitoare, privind carantinarea unora dintre zonele unde cazurile de infectie au crescut simtitor. Prefectura judetului Arges ar putea plasa in carantina 12 localitati din judet, din cauza coronavirusului Prefectura Arges a anuntat, miercuri, .

Gabi Firea a primit o noua lovitura. Ce se intampla acum in Bucuresti

Bucurestenii au ramas din nou fara autobuze electrice, dupa ce Primaria Generala a ratat o noua licitatie! Primaria Municipiului Bucuresti a anulat miercuri si a doua licitatie pentru achizitionarea a o suta de autobuze electrice, potrivit anuntului postat pe site-ul de licitatii publice. Primaria Capitalei a anulat din nou licitatia pentru achizitionarea de autobuze electrice .

Ce se intampla acum pe litoral. Zeci de restaurante au fost amendate drastic, altele au fost inchise

Amenzi uriase la comerciantii de pe litoral care nu au respectat regulile impuse de Guvernul Romaniei!Medicii veterinari de la DSV Constanta au descins pe litoral! Acestia au efectuat mai multe controale la restaurantele, terasele, barurile si alte localuri vizitate de mii de turisti. Amenzi drastice la restaurantele de pe litoral Medicii veterinari au constatat o .

Localitate din Giurgiu, in carantina, dupa noua lege. Ce se intampla acum in Roata de Jos

Premiera nedorita: satul Cartojani din comuna Roata de Jos, judetul Giurgiu, intra, de miercuri, in carantina, dupa ce 32 de persoane s-au infectat cu noul coronavirus. Cartojani, prima localitate care intra in carantina. Roata de Jos, un pericol Satul Cartojani din comuna Roata de Jos, judetul Giurgiu, intra, de astazi, in carantina, dupa ce 32 .

Primul hotel din Romania care se vinde. Colaps financiar: ce se intampla acum

Suntem pusi in fata faptului implinit: ramas fara turisti din cauza pandemiei de COVID-19, un hotel din Otopeni a fost scos la vanzare! Ar putea fi transformat in azil pentru batrani. Mai multe detalii, in continuare. Turismul moare sub presiunea coronavirus Hotelul Best Western Plus Briston din Otopeni, caci despre el este vorba, a fost .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2466 seconds )