Libnet.ro
UNICEF

11:30

La aniversarea sa de 15 ani, Gmail introduce doua update-uri

Adevărul Adevărul,
La aniversarea sa de 15 ani, Gmail introduce doua update-uri

Platforma de mail a celor de la Google implineste azi 15 ani, si pentru a sarbatori evenimentul, introduce doua update-uri. continuă pe Adevărul

CU OCAZIA ANIVERSARII A 15 ANI DE LA ADERAREA ROMANIEI LA NATO: Iohannis participa, maine, la sedinta solemna a Parlamentului

Presedintele Klaus Iohannis va participa, maine, la sedinta solemna a Parlamentului dedicata aniversarii a 15 ani de la aderarea Romaniei la NATO si 70 de ani de la infiintarea Aliantei Nord-Atlantice.

Gmail implineste 15 ani: Cum a schimbat Google piata serviciilor de e-mail

Pe 1 aprilie 2004 Google lansa Gmail. Acum 15 ani serviciile de e-mail aratau foarte diferit in comparatie cu cele din prezent. Inboxul era plin de mesaje spam, nu exista o optiune usoara de a cauta mesajele sau fisierele primite si trebuia sa stergi in mod constant e-mailuri pentru a nu depasi limita de spatiu.

Caz socant la Teleorman! O minora in varsta de 15 ani si-a ucis bebelusul si l-a ascuns in soba

Caz socant la Smardioasa! O minora in varsta de 15 ani si-a ucis pruncul si l-a ascuns in soba , incercand sa isi tina secreta fapta. Politistii din cadrul IPJ Teleorman au fost sesizati de.

Juan Guaido, declarat ineligibil pe o perioada de 15 ani

Puterea venezueleana si-a sporit joi presiunea asupra lui Juan Guaido, recunoscut presedinte interimar de aproximativ 50 de tari, declarandu-l ineligibil pe o perioada de 15 ani, o sanctiune respinsa imediat de catre seful opozitiei, relateaza AFP.

Momente de groaza intr-o scoala din Timis. Un elev de 15 ani a sarit de la etajul doi al scolii. Se pare ca nu-i place sa foloseasca scarile. Ce a patit baiatul

O copil i-a pus pe jar din nou medicii din Timisoara. in decurs de o saptamana, acesta a sarit pentru a doua oara de la etajul doi a scolii unde invata. Pompierii de la ISU Timis si medicii de la.

Un copil de 15 ani sarit de la etajul doi a scolii unde invata. Se pare ca nu-i place sa foloseasca scarile

O copil-problema i-a pus pe jar din nou medicii din Timisoara. in decurs de o saptamana, acesta a sarit pentru a doua oara de la etajul doi a scolii unde invata.

Un copil de 15 ani a sarit de la etajul doi al scolii unde invata. Se pare ca nu-i place sa foloseasca scarile

O copil-problema i-a pus pe jar din nou medicii din Timisoara. in decurs de o saptamana, acesta a sarit pentru a doua oara de la etajul doi a scolii unde invata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )