Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anjem Choudary a fost eliberat din inchisoare. Predicatorul radical fusese iNCHIS in Marea Britanie

B1 B1,
Anjem Choudary a fost eliberat din inchisoare. Predicatorul radical fusese iNCHIS in Marea Britanie

Predicatorul radical Anjem Choudary, in varsta de 51 de ani, a fost eliberat din inchisoare, dupa ce a ispasit jumatate din pedeapsa. Barbatul a fost condamnat in 2016 la cinci ani si jumatate de. continuă pe B1

Marea Britanie: Predicatorul radical Anjem Choudary a fost eliberat din nchisoare

Predicatorul radical Anjem Choudary, condamnat in 2016 la cinci si jumatate de inchisoare de justitia britanica dupa ce a facut apel la sustinerea gruparii jihadiste Stat Islamic SI), a fost eliberat vineri dimineata din inchisoare, scrie presa britanica, citata de AFP.

Elena Udrea si Alina Bica refuza sa mai dea declaratii din inchisoare

Elena Udrea si Alina Bica refuza sa mai dea declaratii din inchisoare dupa ce au fost avertizate ca in acest fel isi pot agrava situatia. Vestile care vin din Costa Rica nu sunt cele mai bune pentru.

Cazul jurnalistului saudit disparutNoua pista a anchetatorilor turci: ramasitele Jamal Khashoggi ar fi fost scoase din Istanbul / Ce variante sunt luate n calcul

Anchetatorii turci extind aria de cautare a jurnalistului saudit disparut si iau iau in calcul posibilitatea ca ramasitele lui Jamal Khashoggi sa fi fost scoase din Istanbul, a declarat un oficial turc pentru AP. Zonele vizate ar fi o padure din apropiere de Istanbul si un oras de pe malul Marii Marmara.

Cazul infractorului vanat timp de trei ani pentru 39 de talharii si multiple violuri. Eliberat prin recursul compensatoriu, a nenorocit recent alte doua femei

Gabriel Neata, un barbat de 49 de ani din comuna argeseana Vladesti, a talharit doua femei dupa ce a fost eliberat din inchisoare prin recursul compensatoriu. Barbatul a fost intre 1995 si 1998 cel mai cautat talhar din Romania, avand 39 de talharii probate si mai multe violuri la activ. Barbatul a fost trimis din nou in judecata zilele trecute.

Omar Hayssam cere eliberarea din inchisoare din motive de boala

Tribunalul Dambovita urmeaza sa se pronunte miercuri asupra cererii lui Omar Hayssam de intrerupere a executarii pedepsei din motive medicale. Pronuntarea a fost amanata de trei ori, pe 2, 9 si 17 octombrie.

Noile piste ale anchetatorilor turci in cazul Kamal Khashoggi: Ramasitele jurnalistului saudit ar fi fost scoase din Istanbul

Apar noi detalii in cazul disparitiei jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, despre care se presupune ca a fost asasinat in sediul Consulatului Arabiei Saudite din Istanbul. Anchetatorii turci au extis aria de.

Un fost politist din Cluj, acuzat de vecini ca ii bate pana ii baga in spital

Un fost politist si boxer profesionist din Cluj a fost acuzat ca isi bate vecinii cu brutalitate pana cand acestia ajung in spital. Pe numele fostului politist Victor Botos au fost deschise patru dos.

Noi detalii despre disparitia lui Jamal Khashoggi: Un fost ofiter din cadrul serviciilor secrete saudite ar avea legaturi cu uciderea jurnalistului

Fostul ofiter din cadrul serviciilor secrete saudite Maher Abdulaziz Mutreb ar fi fost implicat in presupusul asasinat al jurnalistului Jamal Khashoggi, potrivit CNN, care citeaza surse apropiate anchetei.

Bulgarul suspectat de violul si uciderea jurnalistei Viktoria Marinova a fost extradat din Germania

Severin Krasimirov, suspectat de violul si uciderea jurnalistei bulgare Viktoria Marinova, a fost extradat miercuri din Germania, a declarat un purtator de cuvant al ministerului justitiei din Bulgaria, citat.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )