Libnet.ro
UNICEF

11:45

ANM, avertisment de ultima ora. Cod galben de viscol si zapada. Ce zone vor fi cele mai afectate

Playtech Playtech,
ANM, avertisment de ultima ora. Cod galben de viscol si zapada. Ce zone vor fi cele mai afectate

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza pentru azi, 11 decembrie. Din pacate, aceasta vine insotita si de avertizari serioase de cod galben de viscol si zapada. ANM, avertisment de ultima ora: Cod galben de viscol si zapada Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au anuntat faptul ca iarna . continuă pe Playtech

Vine URGIA! COD GALBEN de VISCOL si ZAPADA. Vezi HARTA zonelor afectate AICI

Meteorologii au emis o atentionare de Cod galben de viscol si strat consistent de zapada in Carpatii Meridionali. Atentionarea intra in vigoare joi, la ora 2. 00 dimineata si este valabila pana sambata,.

VREMEA. Cod galben de viscol in mai multe judete din tara, pana sambata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare Cod galben de viscol pentru zona montana inalta din 12 judete si depunere de strat consistent de zapada, valabila de joi, ora 2:00, pana sambata, ora 10:00.

Atentionare de Cod Galben de ninsori si viscol la munte, de joi pana sambata

Meteorologii au emis o atentionare de Cod galben de viscol si strat consistent de zapada in Carpatii Meridionali. Atentionarea intra in vigoare joi, la ora 2. 00 dimineata, si este valabila pana sambata, ora 10.

ANM: Avertizare cod galben, in mai multe judete. Fenomene meteo neobisnuite, pana la ora 20.00

Specialistii ANM au emis o avertizare de tip cod galben, pentru mai multe judete ale tarii, valabila pana in aceasta seara de marti. Se vor semnala fenomene meteo neobisnuite, dupa cum anunta meteorologii, iar avertizarea care a intrat in vigoare de cateva ore, se va mentine pana la ora 20:00. ANM: Avertizare cod galben, in .

VREMEA. Meteorologii, avertizare de ultima ora. Toti soferii trebuie sa aiba mare grija!

Meteorologii au emis marti dimineata atentionari Cod galben de ceata si chiciura in sapte judete din Muntenia, Moldova si Transilvania, valabile in urmatoarele ore.

VREMEA. Meteorologii, avertizare de ultima ora. Toti soferii trebuie sa aiba mare grija!

Meteorologii au emis, luni, noi avertizari nowcasting Cod galben de ceata, valabile in mai multe zone din 13 judete, pe durata orelor urmatoare.

Ultima ora. Perchezitii la un sediu PSD. Ce cauta oamenii legii. L-au ridicat pentru audieri

In aceasta dimineata s-au desfasurat perchezitii de amploare la sediul PSD, din Arad. Oamenii legii au facut cercetari, in cadrul unei anchete, existand persoane duse la audieri. A fost vorba despre un deputat care s-a prezentat alaturi de avocatul sau, la sediul DNA din Timisoara. UPDATE 11:45 Deputatul PSD, Florin Tripa, facut mai multe .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )