Libnet.ro
UNICEF

01:05

VREMEA. Cod galben de viscol in mai multe judete din tara, pana sambata

Antena3 Antena3,
VREMEA. Cod galben de viscol in mai multe judete din tara, pana sambata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare Cod galben de viscol pentru zona montana inalta din 12 judete si depunere de strat consistent de zapada, valabila de joi, ora 2:00, pana sambata, ora 10:00. continuă pe Antena3

ANM: Avertizare cod galben, in mai multe judete. Fenomene meteo neobisnuite, pana la ora 20.00

Specialistii ANM au emis o avertizare de tip cod galben, pentru mai multe judete ale tarii, valabila pana in aceasta seara de marti. Se vor semnala fenomene meteo neobisnuite, dupa cum anunta meteorologii, iar avertizarea care a intrat in vigoare de cateva ore, se va mentine pana la ora 20:00. ANM: Avertizare cod galben, in .

VREMEA. Cod galben de ceata si chiciura in mai multe judete ale tarii

ANM, avertisment de ultima ora. Cod galben de viscol si zapada. Ce zone vor fi cele mai afectate

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza pentru azi, 11 decembrie. Din pacate, aceasta vine insotita si de avertizari serioase de cod galben de viscol si zapada. ANM, avertisment de ultima ora: Cod galben de viscol si zapada Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au anuntat faptul ca iarna .

Vine URGIA! COD GALBEN de VISCOL si ZAPADA. Vezi HARTA zonelor afectate AICI

Meteorologii au emis o atentionare de Cod galben de viscol si strat consistent de zapada in Carpatii Meridionali. Atentionarea intra in vigoare joi, la ora 2. 00 dimineata si este valabila pana sambata,.

Momente de panica in Sankt-Petersburg. Peste 10 spitale si mai multe scoli, evacuate dupa primirea unor amenintari cu bomba

Peste zece spitale si mai multe scoli din diferite zone ale Sankt-Petersburg au fost evacuate luni dupa primirea unor amenintari cu bomba, a declarat o sursa din cadrul serviciilor de urgenta pentru agentia.

Tot mai multe accidentari din cauza telefonului mobil

Loviturile la cap si la gat sunt cele mai frecvente consecinte ale folosirii telefonului mobil in momentele nepotrivite, iar numarul acestora a crescut considerabil in ultimii ani, avertizeaza specialistii.

Atentionare de Cod Galben de ninsori si viscol la munte, de joi pana sambata

Meteorologii au emis o atentionare de Cod galben de viscol si strat consistent de zapada in Carpatii Meridionali. Atentionarea intra in vigoare joi, la ora 2. 00 dimineata, si este valabila pana sambata, ora 10.

Mai multe loturi ale medicamentului Debridat, utilizat inclusiv pentru copii si sugari, retrase de pe piata

Mai multe loturi ale medicamentului Debridat, utilizat inclusiv pentru copii si sugari, au fost retrase de pe piata, intrucat recipientul ar putea contine un corp strain metalic ca urmare a unui Incident care a avut loc pe linia de umplere, la locul de fabricatie din Franta.

Fosta prostituata romanca, cu mai multe condamnari pentru proxenetism si trafic de persoane, retinuta in Manchester

Enderle Ildiko, o fosta prostituata romanca, condamnata intre timp pentru mai multe infractiuni de proxenetism si trafic de persoane a fost retinuta in Manchester. Femeia era urmarita international din 2014.

Judecatorii l-au eliberat pe asistentul care a violat mai multe paciente la Spitalul Judetean Braila

Judecatoria Braila este a doua instanta, dupa Tribunalul Braila, care admite cererea de eliberare conditionata formulata de fostul asistent al Spitalului Judetean de Urgenta Braila, Viorel Milcu, condamnat definitiv anul trecut de Curtea de Apel Galati la opt ani de inchisoare si aflat in perioada de executare a pedepsei, pentru ca a violat mai multe paciente in timp ce erau internate in unitatea medicala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )