Libnet.ro
UNICEF

11:45

ANM |Codul galben de vijelii, grindina si ploi torentiale a fost prelungit. Acestea sunt judetele vizate (FOTO)

B1 B1,
ANM |Codul galben de vijelii, grindina si ploi torentiale a fost prelungit. Acestea sunt judetele vizate (FOTO)

Nu vom scapa de ploi nici in zilele care urmeaza. Meteorilogii nu ne aduc vesti bune nici de data aceasta. Codul galben de furtuni si grindina a fost prelungit pana pe 11 iunie, la ora 10:00. Zonele in care vor. continuă pe B1

Meteorologii au emis o noua avertizare cod galben de vijelii, grindina si ploi torentiale. Judetele vizate (VIDEO, FOTO)

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare privind manifestari de instabilitate atmosferica, mai ales in regiunile vestice, nord-vestice, centrale, precum si in zonele de munte. Banat, Crisana,.

Mehedintiul sub Cod Galben de vijelii si grindina

Incepand de astazi, ora 12. 00, pana maine dimineata, la ora 10. 00, judetul Mehedinti se afla sub atentionare meteorologica Cod Galben de instabilitate atmosferica temporar accentuata.

Alerta meteo de vreme severa: Vijelii si ploi torentiale pana joi seara

Vremea face ravagii in urmatoarele zile. Meteorologii au emis o noua alerta de furtuni si ploi puternice, valabila in toata tara pana vineri seara, la ora 23.

Prognoza meteo: Furtuni de vara si ploi torentiale lovesc Romania. Ce zone vor fi afectate de vremea rea

Vremea consitnua sa se incalzeasca, dar instabilitatea atmosferica va fi ridicata. Furtuni de vara si ploi torentiale vor matura Romania in aceasta saptamana. Meteorologii anunta maxime de 33 de grade in sudul tarii.

ANM: Cod galben de instabilitate atmosferica, de duminca pana marti, in majoritatea regiunilortarii. Sunt prognozate descarcari electrice, vijelii si grindina

Administratia Nationala de Meteorologiea emis o atentionare meteorologica cod galben de instabilitate atmosferica temporar accentuata, valabila duminca7 iunie, in intervalul cuprins.

Alerta de vreme severa: Ploi torentiale, furtuni si grindina pana pe 9 iunie

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o alerta de vreme severa pentru toata, valabila pana marti dimineata, 9 iunie. De altfel, spun specialistii, gradul de instabilitate atmosferica se va mentine accentuat pe tot parcursul saptamanii viitoare, in majoritatea regiunilor.

Vijelii, grindina si descarcari electrice peste jumatate de tara

Meteorologii au emis Cod Galben pentru Banat, Crisana, Maramures, Transilvania, vestul Olteniei, pre.

Prognoza meteo, azi, 09 iunie 2020. Ploi torentiale insotite de descarcari electrice in aceste zone ale tarii

Inceputul acestei saptamani se anunta unul cald, cu temperaturi ridicate fata de maxima acestei perioade. Prognoza meteo pentru azi, 09 iunie 2020 aduce insa manifestpri de instabilitate atmosferica.

ANM: Cod galben de vant puternic in Constanta si Tulcea

Meteorologii au emis, duminica, o atentionare imediatacod galben de vant puternic care vizeaza judetele Constanta si Tulcea, valabila pe7 iunie intre orele 11:00 -17:00. in aceste zonesunt.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )