Libnet.ro
UNICEF

22:00

ANM a emis cod portocaliu in jumatate din tara. Ce fenomene meteo au fost semnalate

Playtech Playtech,
ANM a emis cod portocaliu in jumatate din tara. Ce fenomene meteo au fost semnalate

Meteorologii vin cu vesti proaste pentru acest inceput de weekend. ANM a emis un cod portocaliu de vreme rea pentru mai bine de jumatate din tara, unde va ploua, iar instabilitatea atmosferica va fi accentuata. ANM informeaza ca, vineri dimineata, a emis un cod portocaliu de ploi, valabil pentru mai multe judete din tara. Este [] . continuă pe Playtech

ANM a emis cod rosu pentru doua judete. Ce fenomene meteo au fost semnalate

Meteorologii vin cu vesti proaste pentru acest inceput de weekend. ANM a emis un cod portocaliu de vreme rea pentru mai bine de jumatate din tara, unde va ploua, iar instabilitatea atmosferica va fi accentuata. Meteorologii au emis li un cod rosu pentru judetele Ialomita si Calarasi. UPDATE ANM a emis o avertizare cod [] .

Cod portocaliu de ploi in jumatate din tara. Cod galben in restul judetelor

Noi avertizari de vreme rea! Meteorologii au emis vineri dimineata un cod portocaliu de ploi, valabil pentru jumatate din tara, si un cod galben de vreme rea in restul judetelor.

Cod portocaliu de furtuni si ploi violente in mai multe judete

ANM anunta cod portocaliu incepand de vineri, ora 15. 00 pana sambata la ora 10. 00 pentru Bucuresti si judetele Brasov, Covasna, Prahova, Dambovita, Arges, Valcea, Gorj, Sibiu, Alba, Caras Severin, Hunedoara , Bacau, Vaslui, Vrancea, Galati, Buzau, Braila, Tulcea, Ialomita, Constanta, Ilfov, Calarasi si Giurgiu.

Baraganul, sub cod portocaliu de vreme rea. Ce fenomene violente anunta ANM

Calarasiul se afla pana sambata , 1 iunie, la ora 10. 00, sub cod portocaliu de vreme rea. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o avertizare de averse cu caracter torential, descarcari electrice, vijelii si grindina pentru cea mai mare parte a Munteniei si Dobrogei, sudul Moldovei, nordul Olteniei si in zona Carpatilor Meridionali si de Curbura.

COD PORTOCALIU de FURTUNI in aproape toata tara! MAI: Romanii SA EVITE deplasarile in perioada de intensitate maxima a fenomenelor meteorologice

ANM a emis vineri, in ziua sosirii Papei Francisc la Bucuresti, o avertizare de Cod portocaliu de averse cu caracter torential, descarcari electrice, vijelii si grindina pentru cea mai mare parte a Munteniei.

Alerta meteo! Cod portocaliu si cod galben de vijelii in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis noi coduri de tip nowcasting, in care anunta vreme rea in Romania. Vizate sunt judetele Bihor si Cluj, pentru care s-a emis cod galben, respectiv.

VINE POTOPUL! Cod PORTOCALIU de ploi TORENTIALE in Bucuresti si in 23 de judete, pe timpul vizitei Papei

Vremea rea se mentiune in urmatoarea perioada, inclusiv vineri, cand are loc vizita istorica a Papei Francisc in Romania. Credinciosii vor avea de infruntat o vreme capricioasa. ANM anunta cod.

VINE POTOPUL! Cod PORTOCALIU de ploi TORENTIALE in Bucuresti si in 23 de judete, pe timpul vizitei Papei Francisc (VIDEO)

Vremea rea se mentiune in urmatoarea perioada, inclusiv vineri, cand are loc vizita istorica a Papei Francisc in Romania. Credinciosii vor avea de infruntat o vreme capricioasa. ANM anunta cod.

Alerta meteo: Cod Portocaliu de vijelii in timpul vizitei Papei, in Capitala

Meteorologii au emis in urma cu putin timp o avertizare COD PORTOCALIU de vijelii, care vizeaza mai multe judete, inclusiv Capitala! VREMEA. incepandcu ora 15. 00, la ploi torentiale,.

Cod portocaliu de inundatii in Ardeal

Hidrologii au emis, joi seara, o atentionare cod portocaliu de inundatii pentru rauri din judetele Cluj si Bihor. Alte sapte judete sunt sub cod galben. Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )