Libnet.ro
UNICEF

22:31

ANM: Recorduri absolute de temperaturi si de precipitatii, inregistrate in luna august

Adevărul Adevărul,
ANM: Recorduri absolute de temperaturi si de precipitatii, inregistrate in luna august

Luna august este cea mai insorita si, uneori, cea mai calda luna de vara, desi fata de iulie se remarca un usor regres termic al valorilor medii lunare in cea mai mare parte a tarii, a anuntat Administratia Nationala de Meteorologie ANM). continuă pe Adevărul

Prognoza meteo: Ce se anunta in luna august. Unde ploua si ce zone vor fi lovite de canicula

Desi temperaturile scad usor, vremea continua sa fie calduroasa in sud-estul tarii. Cald si ploi putine anunta meteorologii si in luna august.

Horoscop cu Mihai Voropchievici. Runele pentru luna august 2020! Fecioara va sustine mai multe batalii, Pestii sunt misteriosi

Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la Adevaruri ascunse la Antena 3, previziunile runelor pentrutoata luna august 2020, pentru fiecare zodie in parte.

CIOLACU: Am hotarat depunerea unei motiuni de cenzura in luna august

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat azi ca social-democratii au decis depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului Orban in luna august, conform Agerpres.

Marcel Ciolacu: Am hotarat depunerea unei motiuni de cenzura in luna august (VIDEO)

Liderul interimar al PSD,Marcel Ciolacu, a anuntat joi, la finalul sedintei Comitetului Executiv al partidului, ca social-democratii vor depune in luna august o motiune de cenzura impotriva Guvernului.

Cum va fi vremea in saptamana urmatoare si in restul zilelor din luna august. Elena Mateescu, director ANM, in direct pe B1 TV (VIDEO)

Elena Mateescu, directorul Administratiei Nationale de Meteorologie, a vorbit despre cum va fi vremea atat in aceasta saptamana, cat si in celelalte zile din august. in direct pe B1 TV, ea a explicat ca, di.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )