Libnet.ro
UNICEF

22:31

Prognoza meteo: Ce se anunta in luna august. Unde ploua si ce zone vor fi lovite de canicula

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Ce se anunta in luna august. Unde ploua si ce zone vor fi lovite de canicula

Desi temperaturile scad usor, vremea continua sa fie calduroasa in sud-estul tarii. Cald si ploi putine anunta meteorologii si in luna august. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo, azi, 01 august 2020. Este asteptata vreme extrema

Sambata, 01 august 2020, potrivit meteorologilor Administratiei Nationale de Meteorologie ANM, n. r. ), vremea va fi extrema in acest sfarsit de saptamana in Romania. ANM a emis un cod galben de canicula.

Prognoza meteo, azi, 2 august 2020. Vreme frumoasa si temperaturi caniculare in toate aceste zone ale tarii

In cursul zilei de astazi, 2 august, vremea va fi predominant frumoasa. Meteorologii aduc vesti bune pentru romani la acest final de saptamana. Cerul va fi mai mult senin, iar valorile din termometre raman.

Prognoza meteo august 2020. Cum va fi vremea in ultima luna de vara

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru luna august 2020. Potrivit datelor Administratiei Nationale de Meteorologie ANM, n. r. ), ultima luna de vara va fi una a extremelor. in primele doua saptamani.

Prognoza meteo: Cand scapam de valul de aer tropical. Unde se racoreste si ce zone vor fi lovite de furtuni

Un val de aer fierbinte pune stapanire pe Romania. Temperaturile resimtite vor fi de peste 40 de gradeMiercuri dupa-amiaza, valorileresimtite au fost de 40 de grade in mai multe zone din Moldova, Dobrogea, Muntenia si Oltenia. Caldura mare este si in Banat si Crisana. Meteorologii anunta ca si in urmatoarele zile caldura va persista.

Vesti bune de la meteorologi! Prognoza METEO pentru urmatoarele 4 saptamani

Vin vesti bune din partea meteorologilor pentru toti cei care isi doresc sa isi planifice concediile in luna august. Vor fi temperaturi mari mai mari decat cele obisnuite pentru aceasta perioada, iar ploile vor fi deficitare. Asta arata prognoza pentru patru saptamani emisa de Administratia Nationala de Meteorologie.

Prognoza meteo azi, vineri, 31 iulie 2020. Vreme schimbatoare de la o ora la alta. Ploi, vijelii si canicula

Meteorologii anunta vreme calduroasa si astazi, 31 iulie, in majoritatea zonelor tarii. Totodata, ANM a emis si o avertizare de tip Cod galben de canicula pentru 17 judete. Mai multe detalii, in continuare. Meteo 31 iulie. Cum va fi vremea in Romania Vremea va fi calduroasa, astazi, in cea mai mare parte a tarii, local .

ANM: Recorduri absolute de temperaturi si de precipitatii, inregistrate in luna august

Luna august este cea mai insorita si, uneori, cea mai calda luna de vara, desi fata de iulie se remarca un usor regres termic al valorilor medii lunare in cea mai mare parte a tarii, a anuntat Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Horoscop cu Mihai Voropchievici. Runele pentru luna august 2020! Fecioara va sustine mai multe batalii, Pestii sunt misteriosi

Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la Adevaruri ascunse la Antena 3, previziunile runelor pentrutoata luna august 2020, pentru fiecare zodie in parte.

CIOLACU: Am hotarat depunerea unei motiuni de cenzura in luna august

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat azi ca social-democratii au decis depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului Orban in luna august, conform Agerpres.

Marcel Ciolacu: Am hotarat depunerea unei motiuni de cenzura in luna august (VIDEO)

Liderul interimar al PSD,Marcel Ciolacu, a anuntat joi, la finalul sedintei Comitetului Executiv al partidului, ca social-democratii vor depune in luna august o motiune de cenzura impotriva Guvernului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )