Libnet.ro
UNICEF

14:00

Prognoza meteo: Cat de cald se face. Unde se anunta ploi si in ce zone va ninge

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Cat de cald se face. Unde se anunta ploi si in ce zone va ninge

Vremea se incalzeste in urmatoarea perioada, insa nu scapam de ploi. in timp ce in mare parte din tara temperaturile cresc, sunt si zone unde se anunta raciri accentuate. Estimarea Administratiei Nationale de MeteorologieANM) valabila pana pe 5 mai si este realizata folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durata ECMWF) de la Reading, Anglia. continuă pe Adevărul

ANM schimba prognoza meteo. Unde va fi cod galben de ploi si ce se intampla cu vremea de Paste si 1 Mai

Daca pleci in minivacanta de Paste si 1 Mai, ar trebui sa stii ca vremea va fi capricioasa. Va fi soare in multe zone, dar vor aparea si ploile, unele chiar torentiale. Meteorologii au emis o informare de instabilitate atmosferica accentuata, valabila in intreaga tara, de sambata dupa-amiaza, pana duminica la ora 18. in 25 [] .

Prognoza meteo de Paste si 1 Mai. ANM vine cu vesti noi despre starea vremii

Intr-o saptamana, romanii ortodocsi vor sarbatori Pastele. Cu siguranta te intereseaza cum va fi vremea atunci, dar si pe 1 mai, cand va fi sarbatorita Ziua Muncii. Ultima saptamana a venit cu o vreme care nu a fost pe placul multor oameni. Lucrurile se vor schimba insa. ANM a facut cel mai asteptat anunt si [] .

Prognoza meteo: Cum va fi vremea de Paste si de 1 Mai. in ce regiuni se anunta ploi puternice si temperaturi scazute

Vremea continua sa se mentina instabila si in Saptamana mare. Meteorologii anunta innorari, dar si precipitatii. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), de marti, aria ploilor va fi in restrangere spre sud-vest. Temperaturile vor creste pana la 22 de grade, usor mai scazute in depresiuni.

Prognoza meteo. Meteorologii anunta vreme instabila in weekend

Vremea va fi in general frumoasa si mult mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data, indeosebi in vestul, centrul si nordul tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari si ploi.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 26 aprilie. Vesti incredibile de la meteorologi

Vremea va fi in general frumoasa si mult mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data, indeosebi in vestul, centrul si nordul tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari si ploi slabe,.

Vremea de Paste si 1 mai: ANM a schimbat prognoza pentru Romania. Care e starea meteo

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Se anunta vreme calda pana de Paste, cand temperaturile vor mai scadea. Se va incalzi din nou in jurul datei de 1 mai, cand zeci de mii de turisti sunt asteptati pe litoral. Vremea se incalzeste treptat, iar temperaturile pot ajunge pana la [] .

VREMEA o ia razna! Prognoza METEO pentru vineri si sambata

Vremea va continua sa se incalzeasca. Meteorologii anunta ca pana in ziua de Paste temperaturile vor ajunge si la 20 de grade. Vineri, 26 aprilie Vremea va fi in general frumoasa sinbsp.

Prognoza meteo: Cum va fi vremea de Paste si de 1 mai

Vremea din perioada minivacantei de Paste si 1 Mai va fi oscilanta, cu intervale de timp cu soare, dar si cu perioade in care ploile isi vor face simtita prezenta, chiar daca doar trecator, potrivit meteorologului de serviciu al Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )