Libnet.ro
UNICEF

01:05

ANPIS: Valoarea alocatiilor de stat pentru copii platite in august, peste 586 de milioane de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANPIS: Valoarea alocatiilor de stat pentru copii platite in august, peste 586 de milioane de lei

Alocatiile de stat pentru copii platite in august 2019 au totalizat 586,73 milioane de lei, suma medie achitata fiind de 166,97 lei de beneficiar, conform datelor centralizate de Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala ANPIS). continuă pe Ziarul Bursa

IN AUGUST: Valoarea alocatiilor de stat pentru copii a depasit 586 de milioane de lei

Alocatiile de stat pentru copii platite in august 2019 au totalizat 586,73 milioane de lei, suma medie achitata fiind de 166,97 lei de beneficiar, conform datelor centralizate de Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala ANPIS).

Bani de la stat pentru PFA si SRL cu afaceri hand-made, sa mearga la targul de la Bran

Inscrieri online: microintreprinderile, firmele mici si mijlocii IMM), persoanele fizice autorizate PFA) si alte tipuri de afaceri cu produse hand-made pot obtine fonduri nerambursabile de la stat pentru a-si acoperi cheltuielile cu transportul si cazarea pentru a participa gratuit la Targul National pentru Artizanat si Mestesuguri 2019, care va avea loc la Bran.

BANI DE LA STAT pentru romanii din DIASPORA: Ce domenii sunt FINANTATE pentru a incepe o afacere

Veste buna pentru conationalii nostri de peste hotare. Peste 2. 000 de romani din Spania au primit bani europeni pentru a-si incepe o afacere in Romania. Valoarea maxima a unui plan de afaceri aprobat este de.

Se dau BANI DE LA STAT pentru MILIOANE de romani! SUMA de 2.080 de lei va intra DIRECT PE CARD!

Anuntul pe care toti romanii trebuie sa il afle! Cine primeste vocuhere de vacanta trebuie sa fie la curent cu noile modificari! Prin urmare valoarea vocuherelor va fi mai mare in extrasezon, iar banii vor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )