Libnet.ro
UNICEF

00:07

ANRE: Avem una dintre cele mai scazute rate de inlocuire a produselor electrocasnice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANRE: Avem una dintre cele mai scazute rate de inlocuire a produselor electrocasnice

Avem una dintre cele mai scazute rate de inlocuire a produselor electrocasnice, comparativ cu alte tari din Europa de Est, potrivit unui comunicat al Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei. continuă pe Ziarul Bursa

Desprinse parca din povesti: cum arata birourile unora dintre cele mai mari companii din Romania, in prag de Sarbatoare

Bucurie, voie buna si miros de sarbatoare. Asa ar putea fi descrisa atmosfera din birourile unora dintre cele mai mari companii specializate in IT, logistica, productie, turism, dar si recrutare. Cum arata spatiile de lucru, transformate parca in.

Cele mai importante lucruri pe care barbatii le invata din relatiile de cuplu destramate

Adesea, unele dintre cele mai importante lectii de viata le invatam din greselile facute, lucru care se aplica si in cazul relatiilor de cuplu, dupa cum a relevat un sondaj realizat in randul barbatilor parasiti de sotii sau iubite.

Ciobanii au invins, dar promit sa revina: Avem multe nemultumiri. Daca punem de mamaliga in Piata Victoriei, greu mai plecam de-acolo!

Dupa protestul de marti, din fata Parlamentului, ciobanii au obtinut amanarea intrarii in vigoare a legii care le interzicea pasunatul in lunile de iarna. Ieri li s-a promis ca vor avea voie sa tina pana la 10 caini la stana. A fost una dintre cele mai eficiente manifestatii de strada din ultimii 25 de ani, iar oierii au prins incredere.

Bianca Dragusanu, la un pas de anorexie? Vrea sa mai slabeasca sase kilograme

Uita sa manance cu zilele, este una dintre cele mai slabe vedete din showbizul autohton, dar Bianca Dragusanu nu vrea sa se opreasca aici.

Declaratii sfasietoare facute de Corina, una dintre victimele din Colectiv: Nu credeam in Dumnezeu

Corina Ionita este una dintre tinerele care a reusit sa scape cu viata din tragedia de la Colectiv. A fost ranita, tratata intr-un spital din Anglia, dar acum a revenit acasa. Tragedia de la Colectiv a fost.

Cele mai economice masini Diesel: In ce conditii sunt economice masinile cu cel mai mic consum?

Motorizarile Diesel pentru autoturisme au devenit deosebit de populare in Europa, jumatate dintre masinile vandute utilizand drept combustibil, motorina. Dintre acestea care sunt cele mai economice?.

Cele mai economice masini Diesel: in ce conditii sunt economice masinile cu cel mai mic consum?

Motorizarile Diesel pentru autoturisme au devenit deosebit de populare in Europa, jumatate dintre masinile vandute utilizand drept combustibil motorina. Dintre acestea care sunt cele mai economice?.

Care sunt cele mai periculoase zone din Gorj in timpul sarbatorilor de iarna

Inspectoratul de Politie al Judetului IPJ) Gorj a intocmit o lista cu zonele cele mai periculoase in perioada sarbatorilor de iarna, unde se inregistreaza cele mai multe infractiuni.

Top cele mai anticipate jocuri video in 2016

Dupa retrospectiva celor mai bune titluridin acest an, este timpul sa ne uitam peste cele mai anticipate jocuri video in 2016. Va spuneam ca anul 2015 a fost unul extrem de bun pentru fanii jocurilor video. Acestia au avut parte de continuari ale unor serii extrem de cunoscute, dar si de unele titluri originale. Multi [].

Oscarul in Turism: acestea sunt cele mai bune destinatii din lume

Cele mai bune destinatii din lume, in functie de activitate, au fost anuntate la ceremonia World Travel Awards , echivalentul Oscarului pentru industria de turism. Iata care sunt destinatiile si cat te costa o vacanta aici.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2497 seconds )