Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt cele mai periculoase zone din Gorj in timpul sarbatorilor de iarna

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai periculoase zone din Gorj in timpul sarbatorilor de iarna

Inspectoratul de Politie al Judetului IPJ) Gorj a intocmit o lista cu zonele cele mai periculoase in perioada sarbatorilor de iarna, unde se inregistreaza cele mai multe infractiuni. continuă pe Adevărul

Oscarul in Turism: acestea sunt cele mai bune destinatii din lume

Cele mai bune destinatii din lume, in functie de activitate, au fost anuntate la ceremonia World Travel Awards , echivalentul Oscarului pentru industria de turism. Iata care sunt destinatiile si cat te costa o vacanta aici.

Cele mai periculoase sporturi extreme, de la zborul cu deltaplanul la mersul pe sarma intre doua baloane cu aer cald. Ce se intampla cand apare adrenalina

Sporturile extreme au devenit tot mai cautate de tinerii dornici sa traiasca adrenalina la cote maxime. Unii dintre ei au facut din asta un stil de viata. Datorita faptului ca sunt tot mai practicate de tineri, in lume se organizeaza chiar si competitii unde se inscriu anual mii de iubitori ai sporturilor extreme.

Ce bugete au avut romanii in 2015 pentru achizitia unei locuinte si care au fost cele mai cautate zone

Dupa boom-ul imobiliar din 2008 romanii au devenit mai pretentiosi in ceea ce priveste calitatea locuintei pe care o cumpara si au fost interesati mai mult de confort si calitate decat de pret.

iti tremura manile? Care sunt cele mai intalnite cauze

Ti se intampla si tie sa iti tremure mainile aparent fara motiv? Desi treci deseori usor cu vederea acesta neplacere, bine este sa stii care sunt factorii care favorizeaza aparitia tremorului.

Care sunt cele mai mari dependente ale romanilor si cum pot scapa de vicii - sfaturile specialistilor

Specialistii sustin ca romanii sunt dependenti de cafea, tigari si alcool. Pentru a putea scapa de aceste vicii avem nevoie de tratament medical, dar si psihologic.

Cele mai economice masini Diesel: In ce conditii sunt economice masinile cu cel mai mic consum?

Motorizarile Diesel pentru autoturisme au devenit deosebit de populare in Europa, jumatate dintre masinile vandute utilizand drept combustibil, motorina. Dintre acestea care sunt cele mai economice?.

Cele mai economice masini Diesel: in ce conditii sunt economice masinile cu cel mai mic consum?

Motorizarile Diesel pentru autoturisme au devenit deosebit de populare in Europa, jumatate dintre masinile vandute utilizand drept combustibil motorina. Dintre acestea care sunt cele mai economice?.

Lista celor mai periculoase drumuri din Hunedoara: 26 de tronsoane rutiere vor fi inchise pana in martie 2016

Aproape 30 de tronsoane de drum judetean vor fi inchise temporar, pana in martie 2016, potrivit Consiliului Judetean Hunedoara. Drumurile sunt considerate periculoase ori nesigure pentru soferi in vreme de iarna.

Topul celor mai periculoase tari din lume pentru turisti

International SOS, companie de asistenta medicala si servicii de securitate, a realizat o cartografiere a tarilor care prezinta risc pentru turisti. in topul celor mai periculoase tari din lume se afla.

Cele mai vanate animale din Romania

Vanatoarea a ramas in continuare o pasiune a romanilor, in ciuda presiunilor tot mai mari care vin din partea ONG-urilor care militeaza pentru drepturile animalelor. Tara noastra inca are parte de o biodiversitate rara in Europa, iar pasionatii de vanatoare au de unde alege. Va prezentam, mai jos, care sunt cele mai vanate animale din Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )