Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ansu Fati (Barcelona), cel mai tnar marcator din istoria Champions League

Hotnews Hotnews,
 Ansu Fati (Barcelona), cel mai tnar marcator din istoria Champions League

Ansu Fati a devenit cel mai tanar marcator din istoria Champions League, dupa ce a inscris, in minutul 86, la scurt timp dupa ce a intrat pe teren, golul de 2-1, la Milano, cu Inter. continuă pe Hotnews

Champions League: Ansu Fati, pustiul-minune al Barcelonei, bate un nou record

Atacantul Barcelonei Ansu Fati a devenit cel mai tanar marcator din istoria moderna a Ligii Campioni.

Finlanda va avea cel mai tanar premier din lume

La doar 34 de ani, Sanna Marin este pe punctul sa faca istorie, deoarece devine cel mai tanar prim-ministru din lume.

Cursul valutar a explodat din nou: Lira sterlina, cel mai mare nivel din iunie 2016

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, luni, un curs de referinta de 4,7777 leieuro, in scadere cu 0,02% fata de valoarea atinsa vineri. Totodata, lira sterlina a continuat sa creasca si a atins cel mai ridicat nivel din iunie 2016 pana in prezent, aceasta a ajuns la5,6840 de lei.

Cel mai tanar premier din lume, crescut de lesbiene. Ar fi fost stigmatizata de societate din aceasta cauza

Sanna Mirella Marin, care a devenit duminicacel mai tanar premier din lume, a fost crescuta de o familie de lesbiene, motiv pentru care ar fi fost stigmatizata de societate, dar areun copil cu partenerul.

Directorii din Marea Britanie, cel mai bine platiti din Europa

Cel mai bine platiti directori din Europa sunt cei din Marea Britanie, care primesc 2,7 milioane de lire sterline pe an, datorita planurilor generoase de stimulente care sunt din ce in ce mai criticate de actionari, informeaza publicatia britanica Financial Times FT), relateaza Agerpres.

Rata somajului din SUA - la cel mai redus nivel din ultimii 50 de ani

Economia americana a creat un numar semnificativ de noi locuri de munca in noiembrie 2019, iar rata somajului a coborat la cel mai redus nivel inregistrat in ultimii 50 de ani, transmit AP si Reuters, citate de Agerpres.

Finlanda: Social-democratii au ales-o pentru functia de premier pe Sanna Marin, ministrul Transporturilor in varsta de 34 de ani Va fi cel mai tanar premier din istoria tarii

Social-democratii din Finlanda, care conduc o coalitie guvernamentala formata din cinci partide, au ales-o duminica pe Sanna Marin, ministrul transporturilor in varsta de 34 de ani, sa devina premier saptamana viitoare, urmand sa fie cel mai tanar prim-ministru din istoria tarii, preluand aceasta functie dupa demisia lui Antti Rinne, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Cifrele nu mint! Florinel Coman, cel mai bun fotbalist din campionatul intern

Florinel Coman, atacantul lui FCSB, este pe primul loc intre jucatorii din Liga I, potrivit datelor .

Copilul care urma sa devina luna aceasta cel mai tnar absolvent de facultate din istorie a fost retras de parinti de la studii. Ce s-a ntmplat

Copilul belgian in varsta de 9 ani ce era pe cale sa devina cel mai tanar absolvent de facultate din lume a renuntat la studiile de la Universitatea olandeza din Eindhoven din cauza unei dispute privind data absolvirii, transmite Reuters.

Cel mai mare spital din Salaj cauta sefi de sectii. Ce posturi sunt scoase la concurs

Noua posturi de sefi de sectii in cadrul celei mai mari unitati spitalicesti din judet sunt scoase la concurs in aceasta perioada. in toate cele noua cazuri, este vorba despre functii devenite vacante dupa ce medicilor care le-au ocupat le-a expirat mandatul.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )