Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cifrele nu mint! Florinel Coman, cel mai bun fotbalist din campionatul intern

România Liberă România Liberă,
Cifrele nu mint! Florinel Coman, cel mai bun fotbalist din campionatul intern

Florinel Coman, atacantul lui FCSB, este pe primul loc intre jucatorii din Liga I, potrivit datelor . continuă pe România Liberă

Bianca Andreescu, prima tenismena care cstiga premiul de cel mai bun sportiv al anului n Canada

Bianca Andreescu 19 ani) a devenit, luni, prima tenismena care castiga trofeul Lou Marsh, acordat celui mai bun sportiv dintr-un an in Canada.

Bianca Andreescu a facut istorie: Canadienii au declarat-o cel mai bun sportiv al anului

Bianca Andreescu a fost desemnata cea mai buna sportiva a anului in Canada, o premiera, in conditiile in care niciun jucator de tenis nu a mai castigat acest premiu, pana acum. Sunt foarte.

Academia Europeana de Film a desemnat Cadoul de Craciun, de Bogdan Muresanu, drept cel mai bun scurtmetraj al anului

Cadoul de Craciun, de Bogdan Muresanu, a fost desemnat, sambata seara, de Academia Europeana de Film cel mai bun scurtmetraj al anului.

Mihai Gadea lanseaza provocarea anului: Cine este romanul cel mai bun?

Mihai Gadea a lansat, marti, la Sinteza zilei, o provocare inedita pentru telespectatorii Antena 3.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 28 NOIEMBRIE - 5 DECEMBRIE Fondul Proprietatea, singurul emitent in crestere din BET-FI

Actiunile Fondul Proprietatea FP) reprezinta singurele titluri din cadrul indicelui financiar care s-au apreciat, in intervalul 28 noiembrie - 5 decembrie, perioada in care BET-FI, ce include pe langa FP si cele cinci SIF-uri, a coborat cu 0,55%.

VIDEO Joaquin (Betis), cel mai varstnic jucator care reuseste un hat-trick in La Liga

Joaquin, capitanul lui Betis Sevilla, a devenit cel mai varstnic fotbalist ce reuseste un hat-trick in La Liga, el marcand de trei ori in poarta lui Athletic Bilbao in victoria cu 3-2 de pe teren propriu, din etapa a 16-a.

Mandrie de roman. Vasile Lupasc a cucerit 4 medalii de aur la Campionatul Mondial de karate din Italia: A fost cel mai bun campionat din cariera mea

Targovisteanul Vasile Lupasc, istoric si scriitor, cel care a reusit sa aduca in tara un manuscris valoros despre viata lui Vlad Tepes, dosit prin bibliotecile Vaticanului, a reusit sa obtina 4 medalii de aur la ultimul Campionat Mondial de Karate, in Italia.

Juniorul Alex Coman a castigat celebrul turneu Eddie Herr. Atat mi-a spus: Mama, crezi ca ma duc sa ma plimb?

Romania are motive sa spere la un viitor frumos si in tenisul masculin, nu doar in circuitul feminin. Alexandru Mihai Coman, cel mai bun jucator din Europa la categoria 14 ani - conform unui clasament cumulativ similar ierarhiei din ATP, a castigat prestigiosul turneu Eddie Herr, organizat de Academia IMG, fondata de legendarul Nick Bollettieri.

Tomac anunta ca PMP va avea candidat propriu pentru Primaria Capitalei, mai bun decat cel al USR-PLUS

Eugen Tomac a anuntat ca PMP va avea propriul candidat la alegerile pentru Primaria Capitalei. El sustine ca partidul are cel putin trei candidati mai buni decat cei anuntati de USR si PLUS, in timp ce liberalii nu si-au anuntat pozitia, desi au obtinut cel mai mare numar de voturi la ultimul test electoral alegerile prezidentiale).

Copilul care urma sa devina luna aceasta cel mai tnar absolvent de facultate din istorie a fost retras de parinti de la studii. Ce s-a ntmplat

Copilul belgian in varsta de 9 ani ce era pe cale sa devina cel mai tanar absolvent de facultate din lume a renuntat la studiile de la Universitatea olandeza din Eindhoven din cauza unei dispute privind data absolvirii, transmite Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )