Libnet.ro
UNICEF

10:45

ANSVSA: Carnea de porc din Romania nu poate fi transportata in statele UE

Antena3 Antena3,
ANSVSA: Carnea de porc din Romania nu poate fi transportata in statele UE

Carnea proaspata si cea preparata precum si produsele din carne de porc nu pot fi transportate catre alte state membre ale Uniunii Europene daca provin din zonele unde evolueaza pesta porcina africana, a. continuă pe Antena3

Uite cum arata CEL MAI LUNG SANDVIS din Romania! Ce ingrediente au pus timisorenii in GIGANTUL de 101 metri! (VIDEO)

Tot Banatu-i fruncea si la. sanvisuri! in ciuda frigului, sute de profesori si elevi, dar si angajati ai institutiilor publice au preparat vineri in centrul Timisoarei cel mai lungsandvis din Romania,.

Locul din Romania in care turistii intalnesc la tot pasul caprioare si le hranesc din palma. E un loc de basm

In inima Carpatilor Orientali, intr-un loc de basm, se gaseste unul dintre cele mai frumoase parcuri din Romania, cu sute de animele salbatice. La Izvoare, in judetul Harghita, turistii au sansa sa.

Investitie de 7 MIL. euro in primul hotel din Romania construit in sistem de franciza si integral cu fonduri autohtone

Mandachi HotelSpa, primul hotel din Romania construit in sistem de franciza si integral cu fonduri autohtone, a fost inaugurat recent in urma unei investitii de circa 7 milioane de euro. Hotelul face parte dintr-un proiect mai complex, constituit.

CALIN POPESCU-TARICEANU: CCR, transformata in arbitrul politic al disputelor din Romania

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca stilul de a sesiza Curtea Constitutionala pentru orice lege a devenit o practica regretabila iar CCR este transformata in arbitrul politic al disputelor din Romania.

Eroina zilei. Laura Mares, prima femeie din Romania care a ajuns pe varful Ama Dablam din Himalaya

Medicul oftalmolog Laura Mareseste prima femeie din Romania care a ajuns pe varful Ama Dablam din Himalaya. Fara ajutorul serpasilor si fara sa foloseasca oxigen suplimentar, romanca a reusit sa.

FOTO Povestea iilor brodate manual in capitala legumelor din Romania. Atrag clienti pana si din Statele Unite sau Asia

Doua surori din localitatea damboviteana Baleni duc traditia costumelor populare si a iilor mai departe. Amandoua sunt absolvente ale unor scoli de arta si design vestimentar si sunt o pata de culoare intr-o comuna recunoscuta mai degraba pentru legumicultura.

Care a fost cea mai grea iarna din Romania

Romania s-a confruntat in mai multi ani cu ierni grele si viscolite. Totusi, una dintre cele mai grele ierni inregistrate vreodata in Romania pare sa fi fost cea din anul 1954. Conform meteorologilor,.

Avertismentul unui medic celebru din Romania: Atentie la acest produs din supermarketuri consumat de milioane de romani! Ascunde un adevarat pericol

Medicul iesean Tudor Ciuhodaru trage un semnal de alarma. Atentie marita la fileul de somon de Alaska afumat si la produsele congelate din supermarket. Mai ales daca sunteti insarcinata. E alerta de.

Avertimsentul unui medic celebru din Romania: Atentie la acest produs din supermarketuri consumat de milioane de romani! Ascunde un adevarat pericol

Medicul iesean Tudor Ciuhodaru trage un semnal de alarma. Atentie marita la fileul de somon de Alaska afumat si la produsele congelate din supermarket. Mai ales daca sunteti insarcinata. E alerta de.

PRIMER: Declinul continua inacceptabil in productia de medicamente din Romania

In conditiile in care piata farmaceutica a crescut in ultimul an cu peste 11%, avansul pentru medicamentele fabricate in tara este de doar 2% in numar de cutii. Solicitam din nou Ministrului Sanatatii Sorina Pintea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )