Libnet.ro
UNICEF

13:15

Avertismentul unui medic celebru din Romania: Atentie la acest produs din supermarketuri consumat de milioane de romani! Ascunde un adevarat pericol

Antena3 Antena3,
Avertismentul unui medic celebru din Romania: Atentie la acest produs din supermarketuri consumat de milioane de romani! Ascunde un adevarat pericol

Medicul iesean Tudor Ciuhodaru trage un semnal de alarma. Atentie marita la fileul de somon de Alaska afumat si la produsele congelate din supermarket. Mai ales daca sunteti insarcinata. E alerta de. continuă pe Antena3

Avertimsentul unui medic celebru din Romania: Atentie la acest produs din supermarketuri consumat de milioane de romani! Ascunde un adevarat pericol

Medicul iesean Tudor Ciuhodaru trage un semnal de alarma. Atentie marita la fileul de somon de Alaska afumat si la produsele congelate din supermarket. Mai ales daca sunteti insarcinata. E alerta de.

Gest uimitor al unui medic din Iasi! L-a iertat pe agresorul care l-a bagat in spital, darl-a condamnat la fapte bune

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza zilei cazul unui medic din Iasi, care a fost batut in plina strada. in urmacu trei ani de zile, un medicul Daniel Rusu se afla in statia de autobuz si.

Uite cum arata CEL MAI LUNG SANDVIS din Romania! Ce ingrediente au pus timisorenii in GIGANTUL de 101 metri! (VIDEO)

Tot Banatu-i fruncea si la. sanvisuri! in ciuda frigului, sute de profesori si elevi, dar si angajati ai institutiilor publice au preparat vineri in centrul Timisoarei cel mai lungsandvis din Romania,.

Locul din Romania in care turistii intalnesc la tot pasul caprioare si le hranesc din palma. E un loc de basm

In inima Carpatilor Orientali, intr-un loc de basm, se gaseste unul dintre cele mai frumoase parcuri din Romania, cu sute de animele salbatice. La Izvoare, in judetul Harghita, turistii au sansa sa.

Investitie de 7 MIL. euro in primul hotel din Romania construit in sistem de franciza si integral cu fonduri autohtone

Mandachi HotelSpa, primul hotel din Romania construit in sistem de franciza si integral cu fonduri autohtone, a fost inaugurat recent in urma unei investitii de circa 7 milioane de euro. Hotelul face parte dintr-un proiect mai complex, constituit.

CALIN POPESCU-TARICEANU: CCR, transformata in arbitrul politic al disputelor din Romania

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca stilul de a sesiza Curtea Constitutionala pentru orice lege a devenit o practica regretabila iar CCR este transformata in arbitrul politic al disputelor din Romania.

Eroina zilei. Laura Mares, prima femeie din Romania care a ajuns pe varful Ama Dablam din Himalaya

Medicul oftalmolog Laura Mareseste prima femeie din Romania care a ajuns pe varful Ama Dablam din Himalaya. Fara ajutorul serpasilor si fara sa foloseasca oxigen suplimentar, romanca a reusit sa.

O companie aeriana se retrage din Romania. Ce se intampla cu cei care au bilete cumparate

Compania aeriana TAP Air Portugal a anuntat ca va renunta la cursa Lisabona-Bucuresti incepand cu sfarsitul lunii ianuarie. Potrivit unui comunicat de presa, incepand cu 27 ianuarie 2019, TAP Air.

Acesta este cel mai sigur oras din Romania

Oradea este orasul cu cel mai ridicat grad de siguranta. Conform unui studiu, clasamentul continua cu Brasov, Cluj-Napoca, Sibiu, Sfantul Gheorghe si Timisoara. Capitala Romaniei se claseaza abia pe.

Care a fost cea mai grea iarna din Romania

Romania s-a confruntat in mai multi ani cu ierni grele si viscolite. Totusi, una dintre cele mai grele ierni inregistrate vreodata in Romania pare sa fi fost cea din anul 1954. Conform meteorologilor,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )