Libnet.ro
UNICEF

17:00

ANSVSA: Toate cele 132 focare de pesta din gospodarii, stinse in judetul Ialomita. Boala evolueaza la mistreti

Adevărul Adevărul,
ANSVSA: Toate cele 132 focare de pesta din gospodarii, stinse in judetul Ialomita. Boala evolueaza la mistreti

Autoritatile sanitar-veterinare din judetul Ialomita au stins toate cele 132 de focare de pesta din gospodariile populatiei, insa raman active 155 de cazuri la mistreti. Conform ANSVSA in prezent sunt 192 de focare de pesta porcina africana, in 77 de localitati din 18 judete. continuă pe Adevărul

Rezultate BAC 2019. Au fost depuse 48.000 de contestatii pentru toate cele trei probe

Rezultate BAC 2019. Numarul de contestatii la nivel national este de 48. 000 pentru toate cele trei probe scrise de la bacalaureat, arata statistica primita de la inspectoratele scolare. Rezultatele finale de la bacalaureat vor fi publicate sambata, 13 iulie, pe bacalaureat. edu. ro.

Mostenitoarea a doua dintre cele mai bogate familii din lume a murit la 15 ani

Mostenitoarea a doua dintre cele mai bogate dinastii din lume, Goldsmith si Rothschild, a murit in urma unui accident de ATV, potrivit publicatiei britanice The Telegraph. Adolescenta Iris Annabel Goldsmith,.

Cele mai frumoase plaje din Europa, recomandate de TripAdvisor

TripAdvisor a realizat un clasament cu cele mai frumoase plaje din Europa. In top sunt incluse atat plaje mai salbatice, pentru cei are vor sa se izoleze de lume, pana la plaje expuse, care atrag mii de turisti in fiecare an. Daca ai nevoie de cateva.

Cele 6 reguli ale unuia dintre cele mai discrete comitete din Banca Nationala- Comitetul de Administrare a Rezervelor Internationale. Cum au reusit cei 11 sa faca un profit record pentru BNR in 2018

Sunt 11, toti numiti de Guvernator. Sedintele lor nu dureaza mai mult de un ceas, iar operatiunile pe care le fac nu utilizeaza instrumente derivate. Ei formeaza unul dintre cele mai discrete comitete din BNR- Comitetul de Administrare a Rezervelor Internationale. Pe scurt, CARI. Cei 11 au reusit sa duca profitul BNR pe 2018 la peste 1,18 miliarde de lei. in banca, angajatii le spun celor 11 briliantii, termen utilizat si de Guvernatorul Isarescu miercuri, atunci cand s-a referit la ei.

Taylor Swift, vedeta cu cele mai mari venituri din lume realizate in decurs de un an

Cantareata pop Taylor Swift este vedeta cu cele mai mari venituri din lume realizate in decurs de un.

De ce apa imbuteliata este una dintre cele mai mari farse din istoria moderna. E valabil si pentru Romania

Apa imbuteliata a devenit una dintre cele mai profitabile afaceri. Doar in Statele Unite se cheltuiesc in jur de 100 de miliarde de dolari pe an. Companii mari precum Nestle, Pepsi sau Coca-Cola au inceput sa.

Mediastandard.ro: Trump vrea sa vorbeasca despre cat de partinitoare sunt platformele de social media cu cele mai indoielnice figuri din online

Summit-ul despre social media organizat de Casa Alba este unul dintre subiectele acestei saptamani, din mai multe motive: misticitatea din spatele evenimentului - echipa presedintelui american nepunand la dispozitia presei prea multe informatii -, cat si interesul crescut cu privire la pozitia lui Donald Trump in privinta retelelor de socializare.

Volkswagen Beetle, una dintre cele mai cunoscute masini din istorie, a iesit din scena

La uzina din Puebla Mexic) a fost produs ultimul exemplar de Volkswagen Bettle, masina de mici dimensiuni care a facut istorie, dar care nu a mai avut cum sa tina pasul cu timpurile. in locul ei la uzina mexicana va fi produs un SUV. Volkswagen a readus Bettle in prim-plan in anii 90, dar vanzarile in lume au fost mici: 500. 000 de masini in ultimii 20 de ani.

Au fost descoperite cele mai vechi ramasite din Europa ale omului modern.Ar putea schimba teoriile migrationiste existente

Un craniu din Grecia a fost datat ca avand o vechie de aprosimativ 210. 000 de ani, intr-o perioada in care continentul european era dominat de Omul de Neanderthal, relateaza BBC. Descoperirea dovedeste,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )