Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cele mai frumoase plaje din Europa, recomandate de TripAdvisor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai frumoase plaje din Europa, recomandate de TripAdvisor

TripAdvisor a realizat un clasament cu cele mai frumoase plaje din Europa. In top sunt incluse atat plaje mai salbatice, pentru cei are vor sa se izoleze de lume, pana la plaje expuse, care atrag mii de turisti in fiecare an. Daca ai nevoie de cateva. continuă pe Wall-Street Ro

Au fost descoperite cele mai vechi ramasite din Europa ale omului modern.Ar putea schimba teoriile migrationiste existente

Un craniu din Grecia a fost datat ca avand o vechie de aprosimativ 210. 000 de ani, intr-o perioada in care continentul european era dominat de Omul de Neanderthal, relateaza BBC. Descoperirea dovedeste,.

Plaja salbatica din Romania care concureaza cu cele mai frumoase locuri exotice din lume. Pozele sunt reale

Plaja salbatica din Romania care concureaza cu cele mai frumoase locuri exotice din lume poate fi numita simplu: Raiul pe Pamant. E stiut ca, daca mergi prin tara noastra, peisajul se schimba la fiecare 90 de kilometri, dar de oaze in mijlocul muntilor nu s-a auzit. Plaja salbatica din Romania care concureaza cu cele mai .

Meghan Markle si Printul Harry au facut botezul! Cele mai frumoase imagini!

Meghan Markle si Printul Harry si-au botezat weekendul acesta primul nascut! Micutul Archie a fost crestinat sambata in cadrul unei ceremonii private! Iata cele mai frumoase imagini de la eveniment! .

Una dintre cele mai frumoase gradini botanice din tara a ajuns la fundul sacului. Riscam sa nu putem plati salariile

Centrul de Cercetari Biologice de la Jibou, in administrarea caruia se afla una dintre cele mai frumoase gradini botanice din tara, se confrunta cu serioase probleme financiare, dupa ce an de an, bugetul alocat i-a fost diminuat.

Cele 6 reguli ale unuia dintre cele mai discrete comitete din Banca Nationala- Comitetul de Administrare a Rezervelor Internationale. Cum au reusit cei 11 sa faca un profit record pentru BNR in 2018

Sunt 11, toti numiti de Guvernator. Sedintele lor nu dureaza mai mult de un ceas, iar operatiunile pe care le fac nu utilizeaza instrumente derivate. Ei formeaza unul dintre cele mai discrete comitete din BNR- Comitetul de Administrare a Rezervelor Internationale. Pe scurt, CARI. Cei 11 au reusit sa duca profitul BNR pe 2018 la peste 1,18 miliarde de lei. in banca, angajatii le spun celor 11 briliantii, termen utilizat si de Guvernatorul Isarescu miercuri, atunci cand s-a referit la ei.

Taylor Swift, vedeta cu cele mai mari venituri din lume realizate in decurs de un an

Cantareata pop Taylor Swift este vedeta cu cele mai mari venituri din lume realizate in decurs de un.

VIDEO Wimbledon - Cele mai spectaculoase lovituri din prima saptamana de intreceri

Prima saptamana de concurs de la Wimbledon s-a incheiat, iar loviturile spectaculoase si-au facut aparitia fara zgarcenie la All England Club. Intra in material pentru a vedea o selectie a celor mai frumoase raliuri care au avut loc pana acum la cel de-all treilea Grand Slam al anului.

ANALIZA REUTERS PENTRU ANUL CURENT: Leul, moneda cu cea mai slaba evolutie din Europa Centrala si de Est

Principalele valute din Europa Centrala si de Est CEE) ar urma sa se aprecieze usor fata de euro in urmatorul an, conform unui sondaj realizat de Reuters, deoarece bancile centrale din regiune indica mentinerea unor rate stabile ale dobanzilor, spre deosebire de politicile anuntate de Rezerva Federala a SUA Fed) si de oficialii Bancii Centrale Europene BCE).

De ce apa imbuteliata este una dintre cele mai mari farse din istoria moderna. E valabil si pentru Romania

Apa imbuteliata a devenit una dintre cele mai profitabile afaceri. Doar in Statele Unite se cheltuiesc in jur de 100 de miliarde de dolari pe an. Companii mari precum Nestle, Pepsi sau Coca-Cola au inceput sa.

Forbes: topul vedetelor cu cele mai mari venituri din lume realizate intr-un an

Cantareata pop Taylor Swift este vedeta cu cele mai mari venituri din lume realizate in decurs de un an, potrivit celei mai recente liste intocmite de revista Forbes.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )