Libnet.ro
UNICEF

09:15

Antena 3, cel mai urmarit post de stiri in aprilie

Antena3 Antena3,
Antena 3, cel mai urmarit post de stiri in aprilie

Conform cifrelor oferite de Kantar Media, Antena 3 a ocupat locul 3 in piata la nivelul intregii zile, dupa principalele generaliste PRO Tv si Antena 1, cu 2. 2 puncte rating si 8. 9 % market share, si a ramas cel mai. continuă pe Antena3

Dosar de politician: Cum a ajuns Gabriela Szabo sa faca o cariera in administratie si cum a devenit cel mai bogat ministru din Guvernul Ponta (VIDEO)

Gabriela Szabo este cel mai activ membru al Guvernului si singurul ministru asupra caruia nu planeaza suspinciuni rezonabile de politicianism sau coruptie. Fosta atleta internationala multi medaliata si-a.

Se cauta cel mai bun hairstylist din Romania! Castigatorul va primi 3000 de euro!

Cel mai bun hairstylist din Romania va fi desemnat, in luna iunie, in cadrul unui eveniment fastuos, iar cei mai experimentati si creativi specialisti au ocazia sa se inscrie in competitie. Miza? Pe langa faima si marele premiu de 3000 de euro, exista si premiul de popularitate de 1000 de euro.

VIDEO cu T-14 Armata, tancul rusesc despre care se spune ca va fi cel mai bun din lume

Rusia a dezvaluit cel mai puternic si cel mai sofisticat tanc al sau de la sfarsitul Razboiului Rece, scrie Daily Mail. T-14 Armata a aparut in public pentru prima oara luni ca parte in repetitiile finale pentru parada de Ziua Victoriei de sambata, cand ar putea fi vedeta celebrarii ce marcheaza a 70-a aniversare a victoriei impotriva Germaniei naziste.

Lista celor 10 domenii in care firmele mici si mijlocii romanesti ar putea fi cel mai competitive

Guvernul a identificat 10 domenii in care firmele romanesti mici si mijlocii ar putea fi cel mai competitive pe piete, acestea urmand sa beneficieze si de scheme de finantare europene pentru dezvoltare, se arata in Programul Natonal de Reforma 2015, trimis recent de executiv la Comisia Europeana.

Carcasa modulara care iti transforma telefonul in cel mai bun de pe piata

Dupa Project Ara, o noua companie vrea sa aduca in atentia publicului carcasa modulara. Dar cum ar putea aceasta imbunatati dispozitivele? Nexpaqeste o noua campanie pe Kickstarter care vrea sa creeze carcasa modulara pentru smartphone-uri. La fel ca si Project Ara, o initiativarelativ similara a celor de la Google, Nexpaq se bazeaza pe diverse module care [] Carcasa modulara care iti transforma telefonul in cel mai bun de pe piata Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Madrid 2015: Marius Copil intalneste un cap de serie. Cel mai important meci de dupa Australian Open

Madrid 2015. Marius Copil, 177 WTA, evolueaza, marti, in cel mai important meci al sau de dupa Australian Open. Romanul va juca in primul tur, pe tabloul principal al Mastersului 1000 de la Madrid.

Marius Copil a devenit cel mai bine clasat roman din ATP

Jucatorul de tenis Marius Copil l-a depasit pe Victor Hanescu si a devenit cel mai bine clasat roman din ATP. Copil a urcat pe locul 177, in timp ce Hanescu se apropie de pozitia 200.

VIDEO Silviu Pasca lanseaza single-ul si videoclipul Think about us Cum suna cel mai nou HIT al artistului

Dupa Crazy MTFKR, single-ul exploziv lansat la finalul anului trecut, artistul revine cu o noua piesa Think about us, produsa.

VIDEO Nicole Cherry lanseaza un nou videoclip, Pana vine vineri Cum suna cel mai nou HIT al artistei

Tanara cantareata Nicole Cherry lanseaza astazi un nou videoclip, pentru single-ul Pana vine vineri, o piesa cu un mesaj puternic,.

Preturile carburantilor, majorate in intreaga UE. Romanii platesc cel mai mult pentru un litru de benzina

Pretul benzinei a crescut cu 13% de la inceputul acestui an si a redevenit mai mare decat cel al motorinei, pentru care s-a inregistrat o majorare de 7%, potrivit datelor publicate de Comisia Europeana.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )