Libnet.ro
UNICEF

05:15

Carcasa modulara care iti transforma telefonul in cel mai bun de pe piata

Playtech Playtech,
Carcasa modulara care iti transforma telefonul in cel mai bun de pe piata

Dupa Project Ara, o noua companie vrea sa aduca in atentia publicului carcasa modulara. Dar cum ar putea aceasta imbunatati dispozitivele? Nexpaqeste o noua campanie pe Kickstarter care vrea sa creeze carcasa modulara pentru smartphone-uri. La fel ca si Project Ara, o initiativarelativ similara a celor de la Google, Nexpaq se bazeaza pe diverse module care [] Carcasa modulara care iti transforma telefonul in cel mai bun de pe piata Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Carcasa modulara care iti transforma telefonul intr-unul mai bun si mai interesant

Dupa telefonul modular Project Ara, o noua companie vrea sa aduca in atentia publicului carcasa modulara. Dar cum ar putea aceasta imbunatati dispozitivele? Nexpaqeste o noua campanie pe Kickstarter care vrea sa creeze carcasa modulara pentru smartphone-uri. La fel ca si Project Ara, o initiativarelativ similara a celor de la Google, Nexpaq se bazeaza pe diverse [] Carcasa modulara care iti transforma telefonul intr-unul mai bun si mai interesant Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Aceasta carcasa modulara va imbunatati performanta telefonului cu mai putini bani decat ai da pe unul nou

Nexpaqeste o noua campanie peKickstartercare vrea sa creeze carcasa modulara pentru smartphone-uri. Nexpaq se bazeaza pe diverse module care va pot imbunatati telefonul in diverse moduri.

Reinventarea incarcatorului portabil: Carcasa care iti incarca iPhone-ul prin unde radio

Pentru ca incarcatoarele portabile nu sunt tocmai eficiente, cei de la Nikola Labs au gasit o solutie inedita pentru utilizatorii de iPhone: carcasa care iti incarca telefonul. Potrivit lui Rob Lee, cofondator al Nikola Labs, 97% din energia pe care un smartphone o consuma pentru a copia date si conexiuni vocale folosind frecvente radio este [] Reinventarea incarcatorului portabil: Carcasa care iti incarca iPhone-ul prin unde radio Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Armata americana a dat publicitatii un clip uimitor: Gloantele inteligente care iti pot schimba traiectoria pentru a lovi o tinta in miscare (VIDEO)

O agentie de cercetare a armatei americane, Defense Advanced Research Projects Agency DARPA), a dat publicitatii o inregistrare video in care prezinta gloante inteligente care iti pot schimba traiectoria pentru.

VIDEO cu T-14 Armata, tancul rusesc despre care se spune ca va fi cel mai bun din lume

Rusia a dezvaluit cel mai puternic si cel mai sofisticat tanc al sau de la sfarsitul Razboiului Rece, scrie Daily Mail. T-14 Armata a aparut in public pentru prima oara luni ca parte in repetitiile finale pentru parada de Ziua Victoriei de sambata, cand ar putea fi vedeta celebrarii ce marcheaza a 70-a aniversare a victoriei impotriva Germaniei naziste.

Se cauta cel mai bun hairstylist din Romania! Castigatorul va primi 3000 de euro!

Cel mai bun hairstylist din Romania va fi desemnat, in luna iunie, in cadrul unui eveniment fastuos, iar cei mai experimentati si creativi specialisti au ocazia sa se inscrie in competitie. Miza? Pe langa faima si marele premiu de 3000 de euro, exista si premiul de popularitate de 1000 de euro.

Lista celor 10 domenii in care firmele mici si mijlocii romanesti ar putea fi cel mai competitive

Guvernul a identificat 10 domenii in care firmele romanesti mici si mijlocii ar putea fi cel mai competitive pe piete, acestea urmand sa beneficieze si de scheme de finantare europene pentru dezvoltare, se arata in Programul Natonal de Reforma 2015, trimis recent de executiv la Comisia Europeana.

Dosar de politician: Cum a ajuns Gabriela Szabo sa faca o cariera in administratie si cum a devenit cel mai bogat ministru din Guvernul Ponta (VIDEO)

Gabriela Szabo este cel mai activ membru al Guvernului si singurul ministru asupra caruia nu planeaza suspinciuni rezonabile de politicianism sau coruptie. Fosta atleta internationala multi medaliata si-a.

Madrid 2015: Marius Copil intalneste un cap de serie. Cel mai important meci de dupa Australian Open

Madrid 2015. Marius Copil, 177 WTA, evolueaza, marti, in cel mai important meci al sau de dupa Australian Open. Romanul va juca in primul tur, pe tabloul principal al Mastersului 1000 de la Madrid.

Antena 3, cel mai urmarit post de stiri in aprilie

Conform cifrelor oferite de Kantar Media, Antena 3 a ocupat locul 3 in piata la nivelul intregii zile, dupa principalele generaliste PRO Tv si Antena 1, cu 2. 2 puncte rating si 8. 9 % market share, si a ramas cel mai.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )