Libnet.ro
UNICEF

23:45

Antena 3, pe val. Cel mai vizionat post de stiri din Romania in luna august

Antena3 Antena3,
Antena 3, pe val. Cel mai vizionat post de stiri din Romania in luna august

Antena 3 a fost cel mai vizionat post de stiri din Romania si in luna august. Conform cifrelor furnizate de Kantar Media, Antena 3 a ocupat locul 3 in piata la nivelul intregii zile, dupa cele mai puternice generaliste,. continuă pe Antena3

Antena 3 a fost cel mai vizionat post de stiri din Romania in luna august

Antena 3 a fost cel mai vizionat post de stiri din Romania si in luna august. Postul nostru s-a impus atat in prime-time, precum si pe intreaga zi. in medie, peste 2 milioane si jumatate de romani s-au uitat .

Romania vs Grecia: Cel mai ieftin tichet costa 40 de lei

Federatia Romana de Fotbal a scos la vanzare, incepand de marti, biletele de acces la partida pe care nationala Romaniei o va disputa cu Grecia, in preliminariile CE 2016, cel mai ieftin tichet, la peluze, fiind de 40 de lei.

FOTOGALERIE Samsung a lansat cel mai avansat smartwatch al sau: Gear S2 cu ecran rotativ

Samsung a lansat cel mai nou smartwatch al sau, Gear S2 care se vrea a fi un rival redutabil pentru ceasul Apple. Gear S2 vine in doua versiuni, una mai moderna si una retro, existand si variante cu 3G. Compania spune ca bateria tine doua-trei zile, memoria RAM este de 512 MB, iar stocarea interna este de 4 GB. Compania va prezenta ceasul pe 3 septembrie, la IFA Berlin.

Partenerul de judo al presedintelui Putin si un miliardar rus vor prelua cel mai mare aeroport din tara. Ordinul a fost dat de liderul de la Kremlin

Partenerul traditional din antrenamentele de judo ale lui Vladimir Putin, Arkady Rotenberg, impreuna cu colaboratorul sau miliardar, Alexander Ponomarenko, sunt pe cale sa devina principalii actionari in cel mai mare aeroport rusesc - Sheremetyevo, potrivit unui ordin semnat vineri de liderul de la Kremlin, informeaza The Moscow TImes.

FOTO. Tesla va lansa cel mai rapid SUV din istorie. Cum arata Model X si in cat timp atinge 100 km/h

Producatorul american de masini electrice, Tesla, va lansa cel mai rapid SUV de serie din lume. Model X va putea atinge 96 km/h in doar 3,2 secunde.

Simona Halep, dupa calificarea in turul doi la US Open: Am incredere ca pot sa joc cel mai bun tenis al meu la acest turneu

Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, dupa ce s-a calificat in turul al doilea al turneului de la US Open, ca este increzatoare ca poate juca la acest turneu tenisul ei cel mai bun.

Cel mai toxic proiect de modificare a Codului de Procedura Penala, pus pe ordinea de zi in a doua zi de la reluarea activitatii de catre parlamentari

Cel mai controversat proiect de modificare a Codului de Procedura Penala, prin care arestarea si condamnarea ar deveni practic imposibile, apare pe ordinea de zi a plenului Senatului de miercuri, la o zi de la inceperea noii sesiuni parlamentare.

Cel mai toxic proiect de modificare a Codului de Procedura Penala, discutat miercuri in Parlament

Cel mai controversat proiect de modificare a Codului de Procedura Penala, prin care arestarea si condamnarea ar deveni practic imposibile, apare pe ordinea de zi a plenului Senatului de miercuri, la numai o zi de la inceperea noii sesiuni parlamentare.

Starbucks imbogateste cel mai mare exportator de cafea din Africa

Starbucks Corporation cumpara cafea boabe de origine unica din Uganda, fapt ce stimuleaza cresterile pentru cel mai mare exportator din Africa, a declarat un oficial al industriei tarii.

Telefonul Nexus produs de LG nu vine cu cel mai rapid procesor

Google va anunta, anul acesta, doua noi telefoane Nexus. Unul dintre ele este produs de Huawei, iar celalalt de LG. Ei bine, s-ar parea ca noua versiune de Nexus 5 nu va fi chiar cel mai rapid smartphone de pe piata. Zvonuri despre noile telefoane Nexus auzim aproape in fiecare saptamana, iar cea mai recenta [] Telefonul Nexus produs de LG nu vine cu cel mai rapid procesor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )