Libnet.ro
UNICEF

16:00

FOTO. Tesla va lansa cel mai rapid SUV din istorie. Cum arata Model X si in cat timp atinge 100 km/h

România Liberă România Liberă,
FOTO. Tesla va lansa cel mai rapid SUV din istorie. Cum arata Model X si in cat timp atinge 100 km/h

Producatorul american de masini electrice, Tesla, va lansa cel mai rapid SUV de serie din lume. Model X va putea atinge 96 km/h in doar 3,2 secunde. continuă pe România Liberă

Telefonul Nexus produs de LG nu vine cu cel mai rapid procesor

Google va anunta, anul acesta, doua noi telefoane Nexus. Unul dintre ele este produs de Huawei, iar celalalt de LG. Ei bine, s-ar parea ca noua versiune de Nexus 5 nu va fi chiar cel mai rapid smartphone de pe piata. Zvonuri despre noile telefoane Nexus auzim aproape in fiecare saptamana, iar cea mai recenta [] Telefonul Nexus produs de LG nu vine cu cel mai rapid procesor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai inalt munte din America de Nord isi schimba oficial numele

Cel mai inalt munte din America de Nord isi va schimba numele oficial, printr-un decret al presedintelui Barack Obama. Muntele McKinley, din Alaska, se va numi, si pe hartile administratiei, Denali, asa cum ii.

Partenerul de judo al presedintelui Putin si un miliardar rus vor prelua cel mai mare aeroport din tara. Ordinul a fost dat de liderul de la Kremlin

Partenerul traditional din antrenamentele de judo ale lui Vladimir Putin, Arkady Rotenberg, impreuna cu colaboratorul sau miliardar, Alexander Ponomarenko, sunt pe cale sa devina principalii actionari in cel mai mare aeroport rusesc - Sheremetyevo, potrivit unui ordin semnat vineri de liderul de la Kremlin, informeaza The Moscow TImes.

Cine este cel mai bogat tanar din lume

Marck Zuckerberg conduce detasat un top al celor mai bogati 20 de tineri cu varste de pana la 35 de ani realizat de firma de consultanta Wealth-X, din care reiese ca noua dintre acestia si-au construit singuri.

Premierul Victor Ponta: Limba romana este piatra de temelie a identitatii noastre - pentru noi, cel mai frumos grai din lume

Incepand cu anul 2013, in data de 31 august se sarbatoreste Ziua Limbii Romane. Cu acest prilej premierul Vctor Ponta a declarat printr-un mesaj pe Facebook ca limba romana este piatra de temelie a.

Starbucks imbogateste cel mai mare exportator de cafea din Africa

Starbucks Corporation cumpara cafea boabe de origine unica din Uganda, fapt ce stimuleaza cresterile pentru cel mai mare exportator din Africa, a declarat un oficial al industriei tarii.

Cel mai poluat loc de pe glob: lacul din Muntii Ural, considerat iadul pe Pamant

Cel mai toxic loc din lume se afla la sud de Muntii Ural, in Rusia, fiind considerata zona cu cea mai mare incarcatura de radiatii radioactive.

Mai subtirel si mai rapid: Archos Diamond Plus

Inainte sa fim asaltati de un val de lansari in cadrul IFA 2015, cei de Archos incearca se ne atraga atentia cu un nou smartphone, Archos Diamond Plus. Desi este foarte putin probabil ca gasiti foarte usor un smartphone Archos, mai ales la operatorii de telefonie autohtoni, producatorul francez de gadgeturi are o lunga istorie [] Mai subtirel si mai rapid: Archos Diamond Plus Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Noul Bugatti Chiron va fi mai rapid si mai scump decat Veyron

DacaVeyron nu vi se parea prea rapid sau prea scump,atunci ar trebui sa vedeti modelul pe care cei de la Bugatii il pregatesc pentru viitor. Bugatti Veyron a fosto realizare impresionanta ainginerilor din cadrul companiei franceze, modelul16. 4 Grand Sport Vitesse reusind sa atinga la un moment dat viteza impresionanta de 408. 84 km/h. insa, la inceputul [] Noul Bugatti Chiron va fi mai rapid si mai scump decat Veyron Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Antena 3, pe val. Cel mai vizionat post de stiri din Romania in luna august

Antena 3 a fost cel mai vizionat post de stiri din Romania si in luna august. Conform cifrelor furnizate de Kantar Media, Antena 3 a ocupat locul 3 in piata la nivelul intregii zile, dupa cele mai puternice generaliste,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )