Libnet.ro
UNICEF

13:00

Starbucks imbogateste cel mai mare exportator de cafea din Africa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Starbucks imbogateste cel mai mare exportator de cafea din Africa

Starbucks Corporation cumpara cafea boabe de origine unica din Uganda, fapt ce stimuleaza cresterile pentru cel mai mare exportator din Africa, a declarat un oficial al industriei tarii. continuă pe Wall-Street Ro

Lenovo Phab Plus ar putea fi cel mai mare smartphone

Sansele sa aveti nevoie de un smartphone cu o diagonala atat de mare sunt infime, dar cei de la Lenovo au lansat totusi noul Lenovo Phab Plus. Trendul phableturilor nu pare sa inceteze prea curand, iar adoptia acestor dispozitive supradimensionate este atat de mare incat nici macar nu se mai face diferenta dintre smartphone-uri obisnuite [] Lenovo Phab Plus ar putea fi cel mai mare smartphone Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Enel Green Power va deveni cel mai mare producator de energie solara din Brazilia

Compania italiana Enel Green Power EGP), prezenta si pe piata din Romania, a anuntat luni ca va deveni cel mai mare producator de energie solara din Brazilia dupa ce va investi 600 de milioane de dolari pentru constructia a trei noi parcuri fotovoltaice in aceasta tara, informeaza AFP.

Cel mai mare producator de petrol si gaze din Europa Centrala si de Est da in judecata Turcia

OMV, cel mai mare producator de petrol si gaze din Europa Centrala si de Est, a dat in judecata Turcia si pe premierul Ahmet Davutoglu, solicitand despagubiri pentru retragerea din proiectul de constructie a.

Partenerul de judo al presedintelui Putin si un miliardar rus vor prelua cel mai mare aeroport din tara. Ordinul a fost dat de liderul de la Kremlin

Partenerul traditional din antrenamentele de judo ale lui Vladimir Putin, Arkady Rotenberg, impreuna cu colaboratorul sau miliardar, Alexander Ponomarenko, sunt pe cale sa devina principalii actionari in cel mai mare aeroport rusesc - Sheremetyevo, potrivit unui ordin semnat vineri de liderul de la Kremlin, informeaza The Moscow TImes.

Un barbat din Mexic sustine ca are cel mai mare penis din lume

Un mexican in varsta de 52 de ani sustine ca are cel mai mare penis din lume. Si ar putea sa aiba dreptate. Conform spuselor sale, organul are 48 de centimetri si ii ajunge chiar pana la.

Cel mai mare incendiu inregistrat in aceasta vara

Provincia spaniola Orense a fost afectata recent de mai multe incendii de padure, dintre care cel mai virulent, declansat duminica la pranz, a distrus deja 2. 000 de hectare in municipiul Cualedro, relateaza.

Se deschide balciul. Opt zile de distractie la cel mai mare targ de toamna din Baragan

Cel mai mare targ al toameni din Baragan se deschide marti, 1 septembrie. Eveniment cu traditie in orasul de pe malul Borcei, Targul de Toamna sau balciul, asa cum i se spune popular, are loc la Calarasi de mai bine de 300 de ani. Mesteri populari si producatori locali se reunesc pentru o marca inceputul calendaristic al toamnei, in cartierul Caramidari, la Obor.

China se pregateste sa formeze cel mai mare producator mondial de aluminiu

Autoritatile de la Beijing pregatesc o restructurare a companiilor de stat, care ar urma sa dea nastere celui mai mare producator mondial de aluminiu si infiintarea unui al treilea producator chinez de energie nucleara care sa concureze cu actualul duopol de stat, au declarat pentru Financial Times surse din interiorul industriei chineze, citate de Agerpres.

ENI a descoperit cel mai mare camp de gaze offshore

Gigantul energetic italian ENI a anuntat ieri descoperirea celui mai mare camp de gaze offshore in largul Egiptului, care ar putea aduce stabilitate energetica in Marea Mediterana si care reprezinta totodata o veste buna pentru regimul presedintelui Abdel Fattah al-Sissi, confruntat cu o situatie economica si de securitate dificila, relateaza AFP.

ENI a descoperit cel mai mare zacamant de gaze din Marea Mediterana

Grupul italian ENI a descoperit un zacamant gigant de gaze naturale in zona egipteana a Marii Mediterana, informeaza Bloomberg.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2131 seconds )