Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cea mai sigura Dacia care e modelul cu cele mai bune rezultate la testele Euro NCAP

Playtech Playtech,
Cea mai sigura Dacia care e modelul cu cele mai bune rezultate la testele Euro NCAP

Programul european de evaluare a masinilor noi Euro NCAP) este un program voluntar de evaluare a performantei sigurantei masinilor cu sediul in Leuven Belgia). Acesta a fost infiintat in anul 1996, primele rezultate fiind publicate in februarie 1997. Sloganul programului este Pentru masini mai sigure. De testarea Euro NCAP a beneficiat si modelele de autoturisme . continuă pe Playtech

Cea mai buna prajitura tavalita. Ingredientul secret, pe langa nuca de cocos

O parjitura putin complicata la prima vedere, dar cu care cu siguranta care iti vei satisface oaspetii. Prajitura tavalita cu ciocolata si cocos e un deliciu care necesita o mai mare atentie, dar sigur vei repeta experienta. De ce ai nevoie si care sunt pasii pentru un desert fabulos? Reteta prajitura tavalita cu cocos Nu .

LIBERALIZAREA PIETEI ENERGIEI Diferenta intre Pretul din Serviciul Universal si cea mai mica oferta din piata

Conform unui Ordin recent al ANRE, furnizorii sunt obligati sa trimita 3 oferte catre portofoliu propriu de consumatori casnici din Serviciul Universal. Aceste oferte sunt exclusiv ofertele proprii ale furnizorului actual, una dintre acestea fiind in fapt pretul de Serviciu Universal pe care consumatorii il achita deja de la 1 ianuarie 2021. Acesta practica impusa prin legislatia secundara din Romania, conform analizelor efectuate de Asociatia Energia Inteligenta in randul consumatorilor induce ideea ca in urma alegerii unei dintre ofertele primite consumatorul va beneficia de cea mai mica oferta din piata existenta la acel moment.

Romanii au cumparat anul trecut 1,7 milioane de televizoare. Care a fost pretul mediu si cea mai cautata diagonala

Intr-un an 2020 in care vanzarile au scazut puternic in multe domenii, romanii au continuat sa cumpere televizoare in ritm alert si totalul anului trecut a fost de 1,7 milioane de unitati. Cea mai cautata diagonala a fost 43 de inci, dar au crescut puternic vanzarile la TV-urile de peste 80 de inci, iar pretul mediu al unui televizor nou a fost de 1. 270 lei, a spus pentru HotNews. ro, Victor Armaselu de la Samsung Romania.

Viktor Orban alege vaccinul produs de China: Au cea mai indelungata experienta cu acest virus

Premierul ungar Viktor Orban a anuntat vineri ca va opta pentru vaccinul produs de China atunci cand ii va veni randul, deoarece in acesta are cea mai mare incredere, potrivit AFP.

Epidemiologul Octavian Jurma raspunde la cea mai arzatoare intrebare. Cu ce ne vaccinam: Pfizer sau Moderna

Medicul epidemiolog, Octavian Jurma, a explicat recent ce le raspunde pacientilor atunci cand este intrebat ce varianta de vaccin este mai buna. Avand in componenta aceeasi tehnologie, ARN mesager, raspunsul la aceasta intrebare nu poate fi, pentru moment, decat unul subiectiv. Astfel, celebrul epidemiolog le spune oamenilor ce raspunde atunci cand ii este adresata aceasta .

Guinot a lansat AGE SUMMUM imunizare anti-age. Cea mai noua abordare in tratarea efectelor imbatranirii tenului

Expertii Guinot au apelat la imunologie pentru a duce abordarea anti-age intr-o directie superioara, dezvoltand conceptul Age Summum, ce a fost lansat in premiera in Romania, la Institutul Guinot din Bucuresti Calea Dorobantilor 116-122).

Sondaj. Maia Sandu se bucura de cea mai mare incredere in randul populatiei

Presedintele Maia Sandu se bucura de cea mai mare incredere in randul populatiei, potrivit rezultatele sondajului sociologic Vox Populi: Anul 2020 in opinia populatiei din Republica Moldova, transmite IPN.

Motorola anunta g9 power, telefonul sau cu cea mai puternica baterie

Noul dispozitiv, disponibil acum si in Romania, ofera cea mai puternica baterie de pe un smartphone Motorola: 6000 mAh.

Care sunt cele mai frecvente simptome ale tulpinii britanice de COVID. Concluzia cercetatorilor

Un studiu al Oficiului pentru Statistici Nationale ONS) din Londra arata care sunt cele mai frecvente simptome ale noii variante de coronavirus, noteaza BBC.

Cea mai mica masina electrica. Cat costa si cum arata modelul de oras care are si capacitatea de a furniza energie caselor (VIDEO)

Toyota are pe piata din Japonia o masina electrica ultracompacta, care poate transporta doi pasageri si costa in jur de 15. 000 de dolari. Cu o lungime de 2,49 metri, o latime de 1,29 metri, o inaltime de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )