Libnet.ro
UNICEF

01:05

Antena 1 face anuntul: Mihai Bendeac a izbucnit in hohote de plans!

B1 B1,
Antena 1 face anuntul: Mihai Bendeac a izbucnit in hohote de plans!

Mihai Bendeac a fost foarte emotionat de prestatia unei tinere din cadrul competitiei X Factor. De fapt, actorul a fost atat de impresionat incat a inceput sa planga. De fapt, toti juratii au fost. continuă pe B1

Antena 1 face anuntul: Mihai Benedac a izbucnit in hohote de plans!

Mihai Bendeac a fost foarte emotionat de prestatia unei tinere din cadrul competitiei Vocea Romaniei. De fapt, actorul a fost atat de impresionat incat a inceput sa planga. De fapt, toti juratii au.

PANICA TOTALA in showbiz: S-a prabusit si a cazut iN GENUNCHI... E vorba de celebrul MIHAI BENDEAC...

Mihai Bendeac pare hotarat sa renunte la burlacie. Actorul a marturisit ca trebuie sa-si faca urgent o prietena. Totul se datoreaza unui cuplu prezent la show-ul X Factor, care l-a emotionat atat de.

Actorul Mihai Bendeac si cantareata Delia sunt oficial impreuna! Aceasta e bomba mondena a anului: Cei doi au confirmat relatia!

Mihai Bendeac a postat pe retelele de socializare o fotografie cu Delia, care are o descriere mai putin obuisnuita, care i-a facut pe fani sa se intrebe daca nu cumva cei doi sunt mai mult decat.

Informatii SOCANTE au iesit la iveala, pentru prima data: Stefan Banica jr si Mihai Bendeac au recunoscut TOTUL!

Mihai Bendeac si-a dat seama ca isi doreste foarte mult un copil. Asta dupa ce a avut grija de nepotica Deliei si de copiii concurentilor veniti la X-Factor.

Medicii au confirmat: BOALA de care sufera Mihai Bendeac e INCURABILA! Ce se va intampla de acum inainte cu celebrul actor

Mihai Bendeac a vorbit despre boala de care sufera, si anume depresia si despre felul in care aceasta i-a schimbat conceptia deespre viata. Totodata, el a vorbit despre motivul care l-a facut sa renunte la.

Stefan Banica Jr. face anuntul soc: Care a fost reactia Mihaelei Radulescu!

Mihaela Radulescu a postat o fotografie pe pagina de Instagram, chiar in ziua in care Stefan Banica a anuntat ca va fi tata.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )