Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

Antena 3, lider de audienta in ziua votului pentru alegerile prezidentiale

Antena3 Antena3,
Antena 3, lider de audienta in ziua votului pentru alegerile prezidentiale

Antena 3 a fost lider de audienta ieri, de-a lungul intregii zile. Postul nostru a fost cel mai urmarit post de stiri in ziua in care romanii au votat in primul tur al alegerilor prezidentiale. Iar asta. continuă pe Antena3

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale s-a incheiat

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale s-a incheiat, iar continuarea propagandei electorale constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda. Este interzisa difuzarea de mesaje audio, video sau mixte cu continut electoral, dar si prezentarea de sondaje. Peste 18,2 milioane de romani sunt asteptati duminica la urne pentru a-si alege presedintele pentru urmatorii cinci ani.

Cum arata, de fapt, buletinul de vot pentru Alegerile Prezidentiale 2019

Biroul Electoral Central a dat publicitatii o serie de imagini cu buletinul de vot pe care romanii il vor primi laalegerile prezidentialede duminica, 10 noiembrie. Pe acesta se regasesc toti ce 14 candidati inscrisi in cursa pentru Palatul Cotroceni, printre care se numara Klaus Iohannis, actualul sef de stat, fostul premier Viorica Dancila, Dan Barna, .

Miliardarul Michael Bloomberg intentioneaza sa intre in cursa pentru alegerile prezidentiale

Miliardarul Michael Bloomberg, fost primar al New York-ului, ia serios in calcul posibilitatea de a intra in cursa interna a democratilor pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale din 2020, relateaza BBC News. Fostul edil este ingrijorat de faptul ca actualii candidati inscrisi in cursa nu sunt suficient de buni pentru a-l invinge pe presedintele in functie Donald Trump.

Antena 3, lider absolut de audienta in ziua votului de la prezidentiale

Antena 3 a fost lider de audienta ieri, de-a lungul intregii zile. Postul nostru a fost cel mai urmarit post de stiri in ziua in care romanii au votat in primul tur al alegerilor prezidentiale. Iar asta.

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale s-a incheiat; continuarea propagandei electorale constituie contraventie si se sanctioneaza

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale s-a incheiat, iar continuarea propagandei electorale constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda. Este interzisa difuzarea de mesaje audio, video sau mixte cu continut electoral, dar si prezentarea de sondaje. Peste 18,2 milioane de romani sunt asteptati duminica la urne pentru a-si alege presedintele pentru urmatorii cinci ani.

Interes ridicat pentru alegerile prezidentiale si in penitenciare: 90% dintre detinuti doresc sa voteze duminica (VIDEO)

Aproape 90% dintre detinutii din Romania au cerut in scris sa voteze la alegerile de duminica! in penitenciarele din Romania sunt putin peste 20 de mii de persoane condamnate, dintre care aproape 18 mii au.

Prezenta la vot la Alegerile Prezidentiale, ora 18:00: care sunt judetele cu cei mai multi alegatori

BEC afiseaza in timp real prezenta pe site-ul institutiei. Cifrele actualizate la ora 18:00 arata cati romani au votat pentru alegerile prezidentiale, in tara si in strainatate. Dupa ora 18:00, prezenta la vot in tara a urcat pana la 42,19%. Au votat aproape opt milioane de romani in sectiile deschise in tara. E un numar .

Subiectele zilei: Romanii din Frankfurt si-au organizat singuri 6 sectii de votare pentru alegerile prezidentiale: Romanii au invatat democratia, s-au maturizat; Politia britanica a dezvaluit identitatea celor 39 de persoane descoperite moarte intr-un ca

Nu platesti taxe la stat, stai cu sefi din Politie la masa. Cel putin asa se intampla la Calarasi daca esti evazionist condamnat. Iar daca se nimereste si un interlop, asta e. inca o casa a ororilor descoperita in Cristian. Ce le facea fostul primar copiilor saraci.

Ioan Mircea Pascu o ironizeaza pe Viorica Dancila, in ziua votului: Niciun om sa nu-i frica sa mearga la vot!

Social-democratul Ioan Mircea Pascu a ironizat-o duminica pe sefa sa pe linie de partid, Viorica Dancila, postand un mesaj ironic pe contul sau de Facebook, in ziua votului pentru primul tur la alegerile prezidentiale.

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Dan Barna, primele declaratii: Exit-pollurile pot da erori. Este important sa fie numarat fiecare vot

Candidatul USR PLUS, Dan Barna, se declara optimist cu privire la rezultatul votului de duminica de la alegerile prezidentiale si afirma ca scorul final nu il dau exit-poll-urile, ci numararea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )