Libnet.ro
UNICEF

15:01

Anthony Fauci s-a vaccinat in direct impotriva noului coronavirus

România Liberă România Liberă,
Anthony Fauci s-a vaccinat in direct impotriva noului coronavirus

Celebrul imunologul american Anthony Fauci, s-a vaccinat marti impotriva noului coronavirus. continuă pe România Liberă

Cand se vaccineaza primul roman impotriva noului coronavirus: evenimentul va fi transmis la TV

Primele doze ale vaccinului impotriva noului coronavirus vor fi administrate in Romania pe 27 decembrie. Imaginile de la eveniment vor fi difuzate in direct. Foarte multi romani asteapta cu.

Anthony Fauci s-a vaccinat impotriva noului coronavirus

Specialistul in imunologie Anthony Fauci, personalitate extrem de respectata in Statele Unite, numit consilier special pentru maladia COVID-19 de viitorul presedinte american Joe Biden, dupa ce a facut deja parte din grupul de lucru creat de administratia Trump pentru a combate actuala pandemie,.

Mos Craciun e vaccinat si gata de treaba, a anuntat imunologul Anthony Fauci VIDEO

Mos Craciun este gata de treaba si va putea aduce in siguranta cadouri copiilor care au fost cuminti, a dat asigurari imunologul Anthony Fauci,domnul COVID-19 de la Casa Alba, care s-a dus la Polul Nord pentru a-l vaccina pe Mos impotriva noului coronavirus, transmite AFP, citata de Agerpres.

Mos Craciun e vaccinat si gata de treaba, asigura imunologul Anthony Fauci

Mos Craciun este gata de treaba si va putea aduce in siguranta cadouri copiilor care au fost cuminti, a dat asigurari imunologul Anthony Fauci,domnul COVID-19 de la Casa Alba, care s-a dus la Polul Nord pentru a-l vaccina pe Mos impotriva noului coronavirus, transmite AFP, citat de Agerpres.

VIDEO Joe Biden, vaccinat in direct impotriva coronavirus: noul presedinte are 78 de ani

Un om cu o afinitate deosebita pentru stiinta, Joe Biden s-a vaccinat luni impotriva Covid-19. Evenimentul a fost transmis in direct pe internet. in timp ce Donald Trump continua sa se lupte.

Epidemiologul american Anthony Fauci s-a vaccinat anti-COVID cu serul companiei Moderna Este un gest simbolic pentru restul tarii

Epidemiologul american Anthony Fauci, consilierul pe tema COVID-19 de la Casa Alba, s-a vaccinat anti-coronavirus, folosind serul dezvoltat de compania Moderna. Anthony Fauci, vaccinat anti-COVID cu serul.

Mos Craciun este vaccinat si gata de treaba, ii asigura pe copii Anthony Fauci - VIDEO

Anthony Fauci, directorul Institutului National american pentru Alergii si Boli Infectioase, i-a asigurat pe copii, intr-o interventie la televiziune, ca Mos Craciun a fost vaccinat si este gata de treaba.

Epidemiologul Anthony Fauci: Mos Craciun e vaccinat si gata de treaba (VIDEO)

Epidemiologul american Anthony Fauci, consilierul pe tema COVID-19 de la Casa Alba, a linistit copiii, declarand ca s-a ocupat personal de vaccinarea lui Mos Craciun, care acum este gata de treaba si va putea.

Prima declaratie a lui Joe Biden dupa ce s-a vaccinat in direct impotriva Covid

Presedintele ales al Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, s-a vaccinat impotriva COVID-19, cuprima doza de vaccin anti-COVID de la Pfizer. Momentul a fost transmis in direct la televiziunipentru a cre.

VIDEO: Joe Biden, presedintele SUA, s-a vaccinat contra Covid-19

Joe Biden a ales sa se vaccineze impotriva noului coronavirus in direct la televiziunile americane, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )