Libnet.ro
UNICEF

20:31

Prietena mea cea mai buna avea nevoie de mine, asa ca am dormit pe canapea la ea acasa. intr-o seara, m-am trezit ca faceam dragoste nebuna si nu cu ea! Dumnezeule, cum am putut sa fac asta!

Antena3 Antena3,
Prietena mea cea mai buna avea nevoie de mine, asa ca am dormit pe canapea la ea acasa. intr-o seara, m-am trezit ca faceam dragoste nebuna si nu cu ea! Dumnezeule, cum am putut sa fac asta!

Prietenul la nevoie se cunoaste, dar uneori dintr-un astfel de gest se pot naste lucruri complicate. continuă pe Antena3

Aurul, cea mai buna moneda a secolului 21: de ce i-a explodat valoarea pana la un prag record

Intr-o perioada in care pietele economice de la nivel global au devenit mai volatile ca niciodata, oamenii cu bani se intorc la aur. Din acest motiv, valoarea metalului pretios a atins un prag.

Mosii de iarna. Cea mai buna reteta de coliva

Mosii de iarna. Sambata, 22 februarie 2020, Biserica Ortodoxa face pomenirea mortilor, si in toate casele se pregateste cate o reteta coliva. Aceasta sambata este cunoscuta in popor sub denumirea Mosii de iarna, iar in fiecare biserica se oficiaza Sfanta Liturghie, urmata de slujba Parastasului pentru cei adormiti.

Momentul decisiv al finalei, marca Artemon Apostu Efremov: Cine e cea mai buna la chestiile astea?

In lipsa australianului Darren Cahill, Simona Halep a avut un sprijin fantastic in Artemon Apostu Efremov la Dubai, in special in finala cu Elena Rybakina, pe care romanca a castigat-o de maniera dramatica, 3-6, 6-3, 7-65).

Impact.ro: Alex Velea si Smiley se aveau ca fratii, dar s-a ales praful. Cum s-a destramat cea mai puternica prietenie din showbiz

Se stie ca, in trecut, pe Smiley si pe Alex Velea ii leaga o prietenie foarte stransa, cei doi artisti avand la activ si cateva colaborari muzicale. Totusi, in prezent aflam ca lucrurile nu mai stau deloc asa, iar acestia se ocupa, separat, de afaceri, colaborari, proiecte. De-a lungul timpului, au existat si zvonuri legate .

Alexandru Ciucu ii creeaza lui Cristi Minculescu cea mai speciala tinuta. Detalii despre inedita colaborare!

Creatiile vestimentare ale lui Alexandru Ciucu au fost purtate pana acum de membri ai Caselor Regale europene, de Presedintele Klaus Iohannis si de cunoscuti oameni de afaceri, insa noua colaborare stilistica a designerului va uimi cu siguranta publicul.

Iranul a anuntat cea mai scazuta prezenta la urne din ultimii 40 de ani

Iranul a anuntat, duminica, la doua zile dupa alegerile parlamentare castigate de sustinatorii liderului suprem, ayatollahul Ali Khamenei, ca prezenta la vot a fost de 42%, cea mai scazuta rata de la revolutia islamica din 1979.

Xi Jinping: Coronavirusul, cea mai grava urgenta sanitara in China din 1949

Coronavirusul constituie cea mai grava urgenta medicala care afecteaza China de la crearea regimului comunist, in 1949, a declarat duminica presedintele Xi Jinping, care a admis existenta unor lacune in gestionarea epidemiei, scrie AFP.

HOROSCOP. Cea mai grea lectie pentru fiecare nativ in anul 2020

Horoscop. Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici au vorbit la Adevaruri ascunse despre cea mai grea lectie fiecare fiecare nativ din zodiac in 2020.

O femeie sustinatoare ISIS si-a devoalat planul de a arunca in aer cea mai mare biserica din Londra

O sustinatoare a gruparii teroriste Stat Islamic a recunoscut ca planuia sa arunce in aer cea mai mare biserica din Londra, Catedrala Saint Paul, potrivit BBC. Femeia a fost arestata dupa ce a cerut explozibili unui politist sub acoperire.

Cea mai eficienta masca de fata, cu bicarbonat de sodiu. Tenul tau se transforma total

Nu mai este un secret ca bicarbonatul de sodiu are numeroase proprietati si este adesea folosit in tratamente cosmetice. Una dintre cele mai eficiente masti naturiste pentru fata, ideala pentru curatarea in profunzime a tenului, il are in compozitie. Un amestec din miere, bicarbonat de sodiu si apa iti va reda luminozitatea si va indeparta celulele moarte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )