Libnet.ro
UNICEF

10:00

Aurul, cea mai buna moneda a secolului 21: de ce i-a explodat valoarea pana la un prag record

Playtech Playtech,
Aurul, cea mai buna moneda a secolului 21: de ce i-a explodat valoarea pana la un prag record

Intr-o perioada in care pietele economice de la nivel global au devenit mai volatile ca niciodata, oamenii cu bani se intorc la aur. Din acest motiv, valoarea metalului pretios a atins un prag. continuă pe Playtech

Mosii de iarna. Cea mai buna reteta de coliva

Mosii de iarna. Sambata, 22 februarie 2020, Biserica Ortodoxa face pomenirea mortilor, si in toate casele se pregateste cate o reteta coliva. Aceasta sambata este cunoscuta in popor sub denumirea Mosii de iarna, iar in fiecare biserica se oficiaza Sfanta Liturghie, urmata de slujba Parastasului pentru cei adormiti.

Cum faci cea mai buna ciorba de perisoare. Ingredientul care-i da un plus de savoare

Se spune ca esti gospodina desavarsita atunci cand stii sa faci ciorba, motiv pentru care astazi iti propunem sa gatesti ciorba de perisoare.

Periuta electrica sau normala. Care este cea mai buna metoda de protejare a dintilor copiilor

Multi parinti se intreaba ce model de periuta sa aleaga pentru igiena copilului. Specialistul este de parere ca sunt utile si periutele electrice si cele normale si cel mai bine este sa fie folosite alternativ.

O femeie sustinatoare ISIS si-a devoalat planul de a arunca in aer cea mai mare biserica din Londra

O sustinatoare a gruparii teroriste Stat Islamic a recunoscut ca planuia sa arunce in aer cea mai mare biserica din Londra, Catedrala Saint Paul, potrivit BBC. Femeia a fost arestata dupa ce a cerut explozibili unui politist sub acoperire.

Momentul decisiv al finalei, marca Artemon Apostu Efremov: Cine e cea mai buna la chestiile astea?

In lipsa australianului Darren Cahill, Simona Halep a avut un sprijin fantastic in Artemon Apostu Efremov la Dubai, in special in finala cu Elena Rybakina, pe care romanca a castigat-o de maniera dramatica, 3-6, 6-3, 7-65).

EUROSTAT: Ungaria si Romania, tarile UE cu cea mai ridicata rata anuala a inflatiei in ianuarie

Rata anuala a inflatiei in zona euro a fost de 1,4% in ianuarie, in crestere comparativ cu 1,3% luna precedenta, si de 1,7% in Uniunea Europeana, de asemenea in urcare fata de 1,6% luna anterioara, tarile membre UE cu cele mai ridicate rate ale inflatiei fiind Ungaria si Romania, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Primaria Sectorului 4 construieste cea mai moderna sectie din Romania, pentru tratarea marilor arsi. Daniel Baluta: Sunt medic si inteleg nevoile pe care aceasta unitate le are (VIDEO)

Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, a anuntat, vineri, inceperea constructiei celei mai moderne sectii din Romania pentru tratareamarilor arsi. Proiectul este pozibil datoritaunui parteneriat.

Ungaria si Romania, tarile din UE cu cea mai ridicata rata anuala a inflatiei in ianuarie

Eurostat a anuntat ca cele mai ridicate rate anuale ale inflatiei din UE au fost inregistrate in luna ianuarie in Ungaria 4,7%), Romania 3,9%), Cehia si Polonia ambele cu 3,8%). Pe de alta parte, cele.

HOROSCOP. Cea mai grea lectie pentru fiecare nativ in anul 2020

Horoscop. Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici au vorbit la Adevaruri ascunse despre cea mai grea lectie fiecare fiecare nativ din zodiac in 2020.

DANIEL ANGHEL, PWC ROMANIA: Cota unica de impozitare, cea mai stabila masura fiscala

Cota unica de impozitare este cea mai stabila masura din arealul fiscal, care a rezistat extrem de bine, mai ales intr-un mediu cu o mare instabilitate sau incertitudine, potrivit domnului Daniel Anghel, partener si lider al serviciilor fiscale si juridice din cadrul PwC Romania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )