Libnet.ro
UNICEF

13:00

STUDIU Cuplurile din Romania, cele mai dornice sa puna banii la comun

Adevărul Adevărul,
STUDIU Cuplurile din Romania, cele mai dornice sa puna banii la comun

Cuplurile din Romania sunt cele mai dornice sa puna banii la comun, 76% din acestea gestionand impreuna finantele, in timp ce media europeana se situeaza la 53%. Totodata,c mai mare numar de persoane fara economii se afla in Romania. continuă pe Adevărul

Cuplurile din Romania, cele mai dornice sa puna banii la comun

Mai mult de jumatate dintre europenii care declara ca sunt fericiti in relatia lor de cuplu 55%) isi pun si finantele la comun, comparativ cu 76% dintre cuplurile din Romania, potrivit studiului ING International Survey - Economii 2018.

ANCOM: Utilizatorii de servicii de comunicatii electronice sunt nemultumiti de relatiile contractuale. Serviciile Vodafone Romania, cele mai reclamate

In anul 2017 Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) a primit si solutionat 3. 593 de reclamatii de la utilizatorii de comunicatii electronice si servicii postale din Romania, cu aproape 25% mai multe fata de anul 2016.

Val de PROBLEME MEDICALE printre VEDETELE din Romania (FOTO)

Mai multe vedete din Romania au vizitat in ultimul timp spitalele. Irina Loghin a ajuns de urgenta la spital cand s-a intors dintr-un turneu din SUA dupa ce a contactat un virus ucigas. Loghin a.

In Romania, trei sferturi din familii isi pun banii la comun, fata de numai jumatate dintre cuplurile din Europa. Motivul: europenii nu vor ca partenerul sa stie cat cheltuiesc sau isi tin datoriile un secret

Mai mult de jumatate dintre europenii care declara ca sunt fericiti in relatia lor de cuplu 55%) isi pun si finantele la comun, comparativ cu 76% dintre cuplurile din Romania, potrivit studiului ING International Survey - Economii 2018, scrie Agerpres. Conform documentului, resursele financiare comune presupun o mai mare transparenta a cheltuielilor. Insa unul din cinci 21%) europeni ar ascunde unele cheltuieli, economii sau datorii de partenerii lor, in anumite circumstante. Motivatiile lor tine de fie de faptul ca nu vor ca partenerul sa stie cat cheltuiesc 16%) sau vor sa isi tina datoriile un secret 9%).

Firmele din afara UE sunt cele mai speriate de GDPR (regulament de protectia datelor)

Cu mai putin de patru luni inainte de intrarea in vigoare, pe 25 mai 2018, a noului Regulament General de Protectie a Datelor GDPR), doar 33% dintre firme declara ca au in derulare un plan de aliniere la noua legislatie, arata un studiu EY. Cele mai ingrijorate se arata cele din afara spatiului UE, o parte dintre acestea fiind si ele obligate sa adopte noul regulament.

In ce croaziere vor calatori romanii in 2018? Care sunt cele mai cautate

Turistii romani sunt din ce in ce mai atrasi de croaziere. Cele mai dorite croaziere sunt cele in Marea Mediterana, Tarile Nordice Fiorduri) si Baltice cu Sankt Petersburg, insa in ultimele sase a exista o cerere ridicata pentru croaziere in Insulele.

Cele mai periculoase combinatii de medicamente si alimente

Cand vine vorba despre dieta si medicamente, combinatia medicamente-alimente gresita poate duce la dezastru. Iata cele mai periculoase combinatii. Lactatele si antibioticele - Unele antibiotice.

Generatia fulgi de nea, tinerii hipersensibili, vesnic nemultumiti si ofensati de cele mai banale lucruri

Tinerii din ziua de azi sunt hipersensibili si se simt ofensati de cele mai banale lucruri. Nascuta in anii 80, 90 si 2000, generatia Yse distinge prin narcisism si prin dezvoltarea unui puternic cult al.

Domeniile in care firmele au facut cele mai multe angajari, anul trecut

In 2017, s-au inregistrat cu 12% mai multi angajati in companiile private si bonusuri medii in crestere cu 11%, comparativ cu anul precedent, sustine o companie de resurse umane. Iata care sunt domeniile in care fimele au facut cele mai multe angajari.

Top 10 cele mai distractive, prietenoase si accesibile orase din lume in 2018 FOTO

Un nou sondaj realizat pe 15. 000 de persoane din 32 de mari orase din intreaga lume arata care dintre acestea promit cele mai bune experiente pentru vacantele pe care le planuiti in 2018.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )