Libnet.ro
UNICEF

20:00

Antonescu: Nu a fost niciun scandal referitor la proiectul de la Rosia Montana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Antonescu: Nu a fost niciun scandal referitor la proiectul de la Rosia Montana

Update 21:46 Liderul PNL a precizat ca este impotriva proiectului minier de la Rosia Montana. Sunt contra acestui proiect. Cred ca Romania este o tara pentru care resursele naturale sunt atuuri. Problema este sa gaseasca momentul si conditiile sa si le joace, pentru ca si le joaca o singura data, a motivat Antonescu optiunea sa. continuă pe Ziarul Bursa

Antonescu: Nu a fost niciun scandal referitor la proiectul de la Rosia Montana

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat in aceasta seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca nu a fost niciun scandal referitor la proiectul de la Rosia Montana.

Crin Antonescu: Nu a fost niciun scandal cu Ponta pe tema Rosia Montana

Proiectul Rosia Montana va ajunge din nou intr-o Comisie parlamentara speciala, iar procedura de urgenta va fi retrasa. Anuntul a fost facut joi de Crin Antonescu dupa o sedinta pe care a avut-o cu.

Contre Crin Antonescu-Victor Ponta pe tema proiectului minier de la Rosia Montana: Ponta sa spuna cat costa daca nu facem proiectul Rosia Montana si cum am ajuns in situatia asta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, copresedinte al USL, a afirmat marti ca premierul Victor Ponta ar trebui sa explice cat costa tara noastra daca nu se face proiectul Rosia Montana si cine a angajat statul roman astfel incat sa se ajunga intr-o asemenea situatie, relateaza Agerpres. Premierul Victor Ponta a declarat marti ca nu va fi o sedinta speciala cu parlamentarii PSD pentru Rosia Montana, iar deputatii si senatorii social-democrati vor vota in cunostinta de cauza dupa ce vad proiectul si ii audiaza pe cei implicati. Mai mult, disensiunea continua si la nivelul cabinetului, ministrul Mediului, Rovana Plumb, declarand in Comisia pentru administratie din Senat ca in cazul unei exploatari la Rosia Montana nu exista pericolul infiltrarii cianurilor in panza freatica.

Crin Antonescu, declaratii dure la adresa lui Ponta: Premierul vrea tare proiectul de la Rosia Montana, dar nu-si asuma raspunderea / Impotriva mea se dezvolta o canonada oficiala din partea PSD / Ponta a fentat discutia despre exproprieri

Crin Antonescu a facut joi declaratii acide la adresa premierului Victor Ponta, declarand ca premierul Ponta vrea tare proiectul de la Rosia Montana, dar nu-si asuma raspunderea. Impotriva mea se dezvolta o canonada oficiala din partea PSD, a spus presedintele PNL intr-un interviu pentru Adevarul, adaugind ca premierul Ponta a folosit din nou un rationament perfect fals atunci cind a explicat ca proiectul va pica in Parlament din cauza opozitiei PNL. Crin Antonescu a ridiculizat si declaratia lui Ponta, care spusese ieri ca s-a opus proiectului Rosia Montana doar pentru ca acesta era sustinut de Traian Basescu. Vom reveni cu amanunte.

LIVE TEXT Crin Antonescu, declaratii dure la adresa lui Ponta: Premierul vrea tare proiectul de la Rosia Montana, dar nu-si asuma raspunderea / Pozitia lui Ponta e ridicola / Impotriva mea se dezvolta o canonada oficiala din partea PSD

Crin Antonescu a facut joi declaratii acide la adresa premierului Victor Ponta, declarand ca premierul Ponta vrea tare proiectul de la Rosia Montana, dar nu-si asuma raspunderea, si a catalogat drept ridicola dedublarea premier - deputat. Impotriva mea se dezvolta o canonada oficiala din partea PSD, a spus presedintele PNL intr-un interviu pentru Adevarul, adaugind ca premierul Ponta a folosit din nou un rationament perfect fals atunci cind a explicat ca proiectul va pica in Parlament din cauza opozitiei PNL. Crin Antonescu a ridiculizat si declaratia lui Ponta, care spusese ieri ca s-a opus proiectului Rosia Montana doar pentru ca acesta era sustinut de Traian Basescu. Articol in curs de actualizare.

Crin Antonescu, declaratii dure la adresa lui Ponta: Premierul vrea tare proiectul de la Rosia Montana, dar nu-si asuma raspunderea / Pozitia lui Ponta e ridicola / Impotriva mea se dezvolta o canonada oficiala din partea PSD

Crin Antonescu a facut joi declaratii acide la adresa premierului Victor Ponta, declarand ca premierul Ponta vrea tare proiectul de la Rosia Montana, dar nu-si asuma raspunderea, si a catalogat drept ridicola dedublarea premier - deputat. Impotriva mea se dezvolta o canonada oficiala din partea PSD, a spus presedintele PNL intr-un interviu pentru Adevarul, adaugind ca premierul Ponta a folosit din nou un rationament perfect fals atunci cind a explicat ca proiectul va pica in Parlament din cauza opozitiei PNL. Crin Antonescu a ridiculizat si declaratia lui Ponta, care spusese ieri ca s-a opus proiectului Rosia Montana doar pentru ca acesta era sustinut de Traian Basescu. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile facute in timpul interviului acordat Adevarul.

Crin Antonescu cere PSD sa-si exprime pozitia fata de proiectul Rosia Montana: Am inteles, indirect, ca PSD sustine proiectul

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a cert marti PSD sa spuna public ce pozitie are fata de proiectul Rosia Montana, in calitate de cel mai mare partid din Romania, apreciind ca nu este corect sa se arunce vina pe liberali pentru eventuala respingere de catre Parlament a proiectului de lege initiat de Guvern, relateaza Agerpres. UPDATE: Crin Antonescu a declarat, marti seara, la Realitatea TV, ca a inteles, indirect, ca pozitia PSD este, de fapt, de sustinere a proiectului Rosia Montana, el reiterand ca acest lucru nu este o problema, dar social-democratii ar trebui sa isi faca publica pozitia.

Antonescu: Ponta niciodata nu mi-a spus ce riscam daca nu executam proiectul Rosia Montana

Presedintele Partidului National Liberal PNL), Crin Antonescu, a afirmat azi ca premierul Victor Ponta ar trebui sa explice cat costa tara noastra daca nu se face proiectul Rosia Montana si cine a angajat statul roman astfel incat sa se ajunga intr-o asemenea situatie.

Crin Antonescu: Ponta sa spuna cat costa daca nu facem proiectul Rosia Montana si cum am ajuns in situatia asta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, copresedinte al USL, a afirmat marti ca premierul Victor Ponta ar trebui sa explice cat costa tara noastra daca nu se face proiectul Rosia Montana si cine a angajat statul roman astfel incat sa se ajunga intr-o asemenea situatie, relateaza Agerpres.

Crin Antonescu cere PSD sa-si exprime pozitia fata de proiectul Rosia Montana

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a cert marti PSD sa spuna public ce pozitie are fata de proiectul Rosia Montana, in calitate de cel mai mare partid din Romania, apreciind ca nu este corect sa se arunce vina pe liberali pentru eventuala respingere de catre Parlament a proiectului de lege initiat de Guvern, relateaza Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )