Libnet.ro
UNICEF

19:15

Antonescu: Ponta niciodata nu mi-a spus ce riscam daca nu executam proiectul Rosia Montana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Antonescu: Ponta niciodata nu mi-a spus ce riscam daca nu executam proiectul Rosia Montana

Presedintele Partidului National Liberal PNL), Crin Antonescu, a afirmat azi ca premierul Victor Ponta ar trebui sa explice cat costa tara noastra daca nu se face proiectul Rosia Montana si cine a angajat statul roman astfel incat sa se ajunga intr-o asemenea situatie. continuă pe Ziarul Bursa

Crin Antonescu: Ponta sa spuna cat costa daca nu facem proiectul Rosia Montana si cum am ajuns in situatia asta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, copresedinte al USL, a afirmat marti ca premierul Victor Ponta ar trebui sa explice cat costa tara noastra daca nu se face proiectul Rosia Montana si cine a angajat statul roman astfel incat sa se ajunga intr-o asemenea situatie, relateaza Agerpres.

Eugen Tomac-Miscarea Populara: Ponta trebuie sa-si dea demisia daca proiectul propus de el ...

In cazul in care Parlamentul Romaniei va vota impotriva proiectului Rosia Montana, acest vot este egal cu o auto demisie. Victor Ponta trebuie sa-si asume demisia de urgenta in cazul in care acest proiect nu va fi votat de Parlament, a declarat Eugen Tomac, liderul formatiunii Miscarea Populara. Guvernul USL si-a asumat, Guvernul USL trebuie sa raspunda, a subliniat Tomac. Victor Ponta a declarat, luni, ca proiectul Rosia Montana se respinge. Oricum vom avea procese. Nu vreau ca eu sau .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )