Libnet.ro
UNICEF

18:45

Crin Antonescu: Ponta sa spuna cat costa daca nu facem proiectul Rosia Montana si cum am ajuns in situatia asta

Hotnews Hotnews,
 Crin Antonescu: Ponta sa spuna cat costa daca nu facem proiectul Rosia Montana si cum am ajuns in situatia asta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, copresedinte al USL, a afirmat marti ca premierul Victor Ponta ar trebui sa explice cat costa tara noastra daca nu se face proiectul Rosia Montana si cine a angajat statul roman astfel incat sa se ajunga intr-o asemenea situatie, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Contre Crin Antonescu-Victor Ponta pe tema proiectului minier de la Rosia Montana: Ponta sa spuna cat costa daca nu facem proiectul Rosia Montana si cum am ajuns in situatia asta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, copresedinte al USL, a afirmat marti ca premierul Victor Ponta ar trebui sa explice cat costa tara noastra daca nu se face proiectul Rosia Montana si cine a angajat statul roman astfel incat sa se ajunga intr-o asemenea situatie, relateaza Agerpres. Premierul Victor Ponta a declarat marti ca nu va fi o sedinta speciala cu parlamentarii PSD pentru Rosia Montana, iar deputatii si senatorii social-democrati vor vota in cunostinta de cauza dupa ce vad proiectul si ii audiaza pe cei implicati. Mai mult, disensiunea continua si la nivelul cabinetului, ministrul Mediului, Rovana Plumb, declarand in Comisia pentru administratie din Senat ca in cazul unei exploatari la Rosia Montana nu exista pericolul infiltrarii cianurilor in panza freatica.

Antonescu: Ponta niciodata nu mi-a spus ce riscam daca nu executam proiectul Rosia Montana

Presedintele Partidului National Liberal PNL), Crin Antonescu, a afirmat azi ca premierul Victor Ponta ar trebui sa explice cat costa tara noastra daca nu se face proiectul Rosia Montana si cine a angajat statul roman astfel incat sa se ajunga intr-o asemenea situatie.

Crin Antonescu cere PSD sa-si exprime pozitia fata de proiectul Rosia Montana: Am inteles, indirect, ca PSD sustine proiectul

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a cert marti PSD sa spuna public ce pozitie are fata de proiectul Rosia Montana, in calitate de cel mai mare partid din Romania, apreciind ca nu este corect sa se arunce vina pe liberali pentru eventuala respingere de catre Parlament a proiectului de lege initiat de Guvern, relateaza Agerpres. UPDATE: Crin Antonescu a declarat, marti seara, la Realitatea TV, ca a inteles, indirect, ca pozitia PSD este, de fapt, de sustinere a proiectului Rosia Montana, el reiterand ca acest lucru nu este o problema, dar social-democratii ar trebui sa isi faca publica pozitia.

Crin Antonescu cere PSD sa-si exprime pozitia fata de proiectul Rosia Montana

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a cert marti PSD sa spuna public ce pozitie are fata de proiectul Rosia Montana, in calitate de cel mai mare partid din Romania, apreciind ca nu este corect sa se arunce vina pe liberali pentru eventuala respingere de catre Parlament a proiectului de lege initiat de Guvern, relateaza Agerpres.

Crin Antonescu: PNL nu este la putere

PNL nu este la putere, ci doar la guvernare, spune Crin Antonescu. Chiar daca partidul pe care-l conduce face parte din majoritatea parlamentara, atata timp cat institutii precum ANI si DNA schimba ministri din.

Parlamentarii PNL, convocati de Crin Antonescu in sedinta la ora 18:00

Surse liberale au declarat pentru Hotnews. ro ca deputatii si senatorii PNL au fost convocati de Crin Antonescu intr-o sedinta de urgenta la ora 18:00. Intalnirea are loc in contextul in care Crin Antonescu a anuntat luni intr-o conferinta de presa ca personal nu sustine in Parlament proiectul Rosia Montana. Antonescu a precizat ca nu s-a consultat cu premierul Victor Ponta in privinta deciziei. HotNews. ro va tine la curent cu evolutiile din PNL.

REVISTA PRESEI. Crin Antonescu este la vanatoare de alegatori.

Evenimentul Zilei este de parere ca liderul PNL, Crin Antonescu, este la vanatoare de alegatori. Liderii USL se incaiera pentru voturile celor nemultumiti de proiectul Rosia Montana. Antonescu a declarat ca PNL nu sustine proiectul. In replica, Ponta a anuntat ca acesta va fi respins in Parlament. Proiectul Rosia Montana a creat o criza fara precedent in USL. Intrucat se pregateste pentru intrarea in cursa electorala pentru alegerile prezidentiale din 2014 si doreste sa isi atraga simpatia .

Crin Antonescu: Proiectul Rosia Montana trebuie respins. Este punctul meu de vedere, nu al PNL / Ponta si Antonescu se intalnesc la ora 14.00

Presedintele PNL Crin Antonescu a anuntat astazi ca nu este de acord cu exploatarea miniera de la Rosia Montana, invocand faptul ca societatea a fost scindata in urma aprobarii proiectului de catre Guvern.

Crin Antonescu: Proiectul Rosia Montana trebuie respins .Ponta: Vom respinge proiectul in Parlament, nu mai are rost are sa lungim lucrurile

Presedintele PNL Crin Antonescu a anuntat astazi ca nu este de acord cu exploatarea miniera de la Rosia Montana, invocand faptul ca societatea a fost scindata in urma aprobarii proiectului de catre Guvern. in replica, premierul i-a convocat pe Crin Antonescu si pe Valeriu Zgonea intr-o sedinta de urgenta, anuntand ca proiectul va fi respins in Parlament.

VIDEO Declaratie-surpriza a lui Crin Antonescu: Proiectul Rosia Montana trebuie respins. Nu se poate guverna dupa strada, dar nu se poate guverna ignorand strada

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni ca proiectul exploatarii de la Rosia Montana trebuie respins, precizand insa ca este vorba de punctul sau personal de vedere, si nu al liberalilor. Crin Antonescu a facut aceasta declaratie fara o consultare cu co-presedintele USL, premierul Victor Ponta, in conditiile in care guvernul a aprobat un proiect de lege pentru demararea exploatarii aurului de la Rosia Montana.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4453 seconds )