Libnet.ro
UNICEF

21:15

Antonia, vedeta cu cel mai lung divort din Romania?

ADPM ADPM,
Antonia, vedeta cu cel mai lung divort din Romania?

Antonia are sanse sa devina vedeta cu cel mai lung divort din Romania. Artista nu a reusit sa se separe in acte de sotul ei, Vincenzo, nici dupa aproape trei ani, timp in care a adus pe lume doi copii cu Alex Velea. Mai patita decat ea a fost doar Ramona Badescu. continuă pe ADPM

Tanarul Florin Tripon a fost desemnat cel mai bun student din Romania

Florin Tripon este cel mai bun student roman din Romania in anul academic 2015-2016. Distinctia i-a fost acordata la cea de-a opta editie a Galei Ligii Studentilor Romani din Strainatate LSRS), organizata la Palatul Parlamentului.

Clujul a devenit cel mai scump oras din Romania

Specialistii afirma ca prezenta unei numeroase comunitati IT, numarul mare de studenti straini si prezenta consistenta a expatilor impingo tarifele in sus la imobiliare.

Corina Popescu, secretar de stat in Ministerul Energiei: Dunarea a ajuns la cel mai mic debit din ultimii zece ani/Consumul de gaze si energie electrica a atins noi recorduri

Debitul Dunarii se afla la 1. 900 mc/secunda, cea mai mica valoare din ultimii zece ani, a declarat, miercuri, Corina Popescu, secretar de stat in Ministerul Energiei. Acesta sustine ca lucrurile sunt gestionabile, debitul fiind departe de nivelul de 1. 500 mc, care ar putea fi critic. Totusi, cantitatea de energie electrica produsa de Hidroelectrica este mai mica decat ar trebui sa fie in mod normal, insa compensam cu apele din lacuri, a precizat Popescu. Acesta a mai spus ca in cursul serii de marti, consumul de gaze naturale si de energie electrica au atins noi recorduri: 72,3 milioane metri cubi, respectiv aproape 10. 000 MWh.

Cel mai infricosator hotel din lume. Vezi cum arata locul de care fug toti oamenii (FOTO)

Clovnii sunt personaje create pentru a starni rasul oamenilor prin poznele si imbracamintea lor colorata, insa nu sunt deloc putini cei care se tem de acestia. Hotelul.

Cel mai longeviv primar in functie din Romania. Conduce primaria din comuna aradeana Tirnova de exact 27 de ani

Primarul comunei aradene Tirnova, Florin Farcasiu, se afla de 27 de ani in aceasta functie. A fost ales in demnitatea publica la scurt timp dupa Revolutia din 1989 si n-a mai parasit de atunci scaunul de edil-sef.

Lira sterlina, la cel mai redus curs al ultimelor zece saptamani

Lira sterlina s-a depreciat semnificativ ieri, pe pietele externe, ajungand la cel mai scazut curs din octombrie pana acum, in raport cu dolarul, dupa ce premierul de la Londra, Theresa May, a sugerat ca Marea Britanie se indreapta spre un Brexit dur, in urma caruia tara sa ar putea pierde accesul la piata unica europeana.

Cristiano Ronaldo, desemnat cel mai bun fotbalist al anului 2016 de catre FIFA

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, in varsta de 31 de ani, a fost desemnat cel mai bun fotbalist din 2016 in cadrul galei The Best FIFA Football Awards 2016, de la Zurich, primul eveniment organizat dupa ce forul international a intrerupt parteneriatul cu revista France Football, noteaza Mediafax.

Denis Alibec, desemnat cel mai bun jucator. Marius Sumudica, antrenorul anulu

Atacantul echipei Steaua, Denis Alibec, a primit premiul pentru cel mai bun jucator din campionatul Romaniei, el fiind ales totodata si cel mai bun atacant, iar fostul sau antrenor de la Astra Giurgiu, Marius Sumudica, a fost desemnat antrenorul anului, vineri seara, in cadrul Galei AFAN.

A studiat la Londra, iar tatal lui s-a numarat printre cei mai bogati romani din Top Forbes. Cum arata tanarul care a cucerit-o pe mostenitoarea imperiului Dedeman (FOTO)

Fiica fondatorului Dedeman, Karina Paval, este considerata ca fiind una dintre cele mai bogate tinere din Romania, multumita averii detinute de tatal ei, care apare si in Topul Forbes cu impresionanta.

Primul tigan din Romania care cere repatrierea in India: Acesta ofera motive istorice pentru a primi azil

Ionel Sarac este numele primul tigan din Romania care a depus cerere sa primeasca azil in India. Motivele sale sunt cel putin ciudate. El a fost condamnat recent la instanta de fond pentru avocatura cl.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )