Libnet.ro
UNICEF

17:00

Thomas Tuchel, dupa eliminarea din Champions League: Nu stiu sa explic ce s-a intamplat. Ma voi duce acasa, fara sa vorbesc, fara sa gandesc

Hotnews Hotnews,
 Thomas Tuchel, dupa eliminarea din Champions League: Nu stiu sa explic ce s-a intamplat. Ma voi duce acasa, fara sa vorbesc, fara sa gandesc

Tehnicianul echipei Paris Saint-Germain, Thomas Tuchel, a declarat, miercuri seara, ca nu poate explica eliminarea formatiei sale din optimile Ligii Campionilor, dupa 3-1 cu Manchester United. continuă pe Hotnews

Antrenorul Eusebio Di Francesco, demis de AS Roma dupa eliminarea din Champions League

Conducerea clubului AS Roma l-a demis joi pe antrenorul Eusebio Di Francesco, dupa eliminarea echipei in optimile de finala ale Ligii Campionilor in urma infrangerii suferita miercuri seara in partida retur cu FC Porto 1-3 dupa prelungiri).

VIDEO Exclus din lot de PSG, Adrien Rabiot a petrecut in club dupa eliminarea parizienilor din Champions League

Mijlocasul Adrien Rabiot a fost filmat intr-un club de noapte din Paris, la cateva ore dupa ce echipa lui, PSG, a fost eliminata din Liga Campionilor, informeaza lequipe. fr.

Neymar acuza arbitrajul dupa ce PSG a fost eliminata din Champions League: Este o rusine. Nu a fost nimic, niciun penalty

Brazilianul Neymar, atacantul-vedeta al echipei de fotbal Paris Saint-Germain, care nu s-a aflat in teren la meciul cu Manchester United 1-3) din cauza unei accidentari, a tunat impotriva arbitrajului pe care l-a considerat defavorabil la adresa parizienilor si l-a descris drept 'o rusine', relateaza AFP.

Champions League: PSG vs Manchester United si Porto vs AS Roma, meciurile serii / Parizienii, favoriti la calificare dupa 2-0 in tur; Porto spera sa intoarca scorul de pe Olimpico (2-1)

Miercuri vor fi stabilite alte doua formatii care merg in faza sferturilor din Champions League. Parc des Princes va fi gazda duelului dintre PSG si Manchester United. Parizienii s-au impus cu 2-0 in tur si sunt mari favoriti la calificare, avand si avantajul terenului propriu. Cu toate acestea, diavolii vin dupa o serie de rezultate pozitive si vor lupta cu toate fortele pentru a intoarce scorul. A doua partida a serii le va opune pe FC Porto si AS Roma. Desi italienii au reusit sa castige mansa tur 2-1), avansul de doar un gol lasa inca deschisa soarta calificarii. Elevii lui Sergio Conceicao vor incerca sa profite la maximum de aportul publicului de pe Estadio do Dragao si spera sa o elimine pe semifinalista de anul trecut.

Presa din Spania, dupa ce Real a fost umilita de Ajax in Champions League: Patru luni de doliu

Real Madrid a suferit o infrangere 4-1 vs Ajax) si o eliminare umilitoare din Champions League, iar presa din Spania este impartita intre criticarea evolutiei madrilenilor si ridicarea in slavi a Ajax-ului lui Erik ten Hag.

Champions League: FC Porto se califica in sferturi dupa un penalty acordat cu ajutorul VAR-ului (3-1 vs AS Roma, dupa prelungiri)

FC Porto s-a calificat in sferturile Champions League, dupa s-a impus cu 3-1 in fata celor de la AS Roma a fost 2-1 dupa 90 de minute, scor cu care italienii castigau partida tur). Golul decisiv a fost inscris de Alex Telles in minutul 117, dintr-un penalty acordat dupa consultarea VAR-ului.

Champions League: Borussia Dortmund spera intr-o minune, dupa 0-3 in tur cu Tottenham; Real Madrid, aproape de a noua calificarea consecutiva in sferturile de finala (2-1 in tur vs Ajax)

Marti au loc primele partide din returul optimilor Champions League. Borussia Dortmund va incerca, pe Westfalenstadion, sa intoarca scorul din tur 3-0 pentru Tottenham, pe Wembley) si sa se califice in sferturile Champions League, in timp ce Real Madrid va avea o misiune mai usoara, pe Santiago Bernabeu, impotriva celor de la Ajax Amsterdam 2-1 in tur pentru madrileni).

Champions League: Manchester United, in sferturi datorita numarului de goluri marcate in deplasare (3-1 vs PSG) - Reusitele echipei engleze au venit in urma gafelor parizienilor

Manchester United a reusit o rastunare senzationala de rezultat in optimile Champions League, castigand cu 3-1 la Paris, dupa ce a fost invinsa cu 2-0 pe teren propriu. PSG s-a autosabotat, primele doua goluri ale diavolilor rosii venind in urma unor gafe facute de Kehrer si Buffon, in timp ce golul decisiv a fost inscris in prelungirile partidei, din penalty, dupa ce Kimpembe a facut un hent in careu.

Dragos Savulescu, reactie dupa condamnarea din dosarul retrocedarilor: A fost o executie

Dragos Savulescu a reactionat dupa fuga din tara si condamnarea primita. El a precizat ca nu recunoaste condamnarea si ca ceea ce s-a intamplat a fost o executie. El a transmis un mesaj prin.

Manchester United castiga la Paris cu gol din penalty in minutul 90+2 si se califica in sferturi

O noua seara nebuna de Champions League, o noua poveste a fotbalului de tinut minte peste ani. Invinsa in tur cu 2-0 si cu zece absente notabile din lot, Manchester United a reusit eliminarea lui Paris Saint-Germain dupa 3-1 pe Parc des Princes.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )