Libnet.ro
UNICEF

17:00

Antrenorul lui Partizan: Cu atat mai mult vom crede in victorie la Belgrad

România Liberă România Liberă,
Antrenorul lui Partizan: Cu atat mai mult vom crede in victorie la Belgrad

Antrenorul echipei Partizan Belgrad, Zoran Milinkovici, a spus, dupa remiza, scor 1-1, de pe terenul Stelei, ca echipa sa merita sa castige duelul de la Bucuresti si ca in retur va crede si mai mult in victorie. continuă pe România Liberă

Antrenorul lui Partizan dezamagit dupa 1-1 cu Steaua

Zoran Milinkovic, antrenorul echipei Partizan Belgrad, s-a declarat dezamagit de rezultatul de egalitate inregistrat la finalul meciului cu Steaua, partida care a contat pentru prima mansa a turului 3 preliminar din Liga Campionilor.

Comitetul Executiv al FRF: Un oficial nu poate activa intr-un sezon la mai mult de doua cluburi din acelasi nivel competitional

Un oficial nu poate activa intr-un sezon la mai mult de doua cluburi din acelasi nivel competitional, potrivit deciziei de luni a Comitetului Executiv al Federatiei Romane de Fotbal, care a aprobat propunerea LPF.

Gabriel Oprea: Actuala coalitie sa se axeze mult mai mult pe guvernare

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat luni ca actuala coalitie este solida si din ce in ce mai puternica, dar ca isi doreste sa se axeze mult mai mult pe guvernare, scrie Agerpres. Mai mult de atat, Oprea a.

Productia de lapte scade cel mai mult in Romania

Romania a inregistrat cea mai mare scadere a productiei de lapte de vaca dintre statele membre ale Uniunii Europene UE), in contextul eliminarii, la 1 aprilie, a cotelor de productie, in timp ce printre cei mai mari beneficiari din spatiul comunitar se afla Ungaria.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )