Libnet.ro
UNICEF

01:05

Productia de lapte scade cel mai mult in Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Productia de lapte scade cel mai mult in Romania

Romania a inregistrat cea mai mare scadere a productiei de lapte de vaca dintre statele membre ale Uniunii Europene UE), in contextul eliminarii, la 1 aprilie, a cotelor de productie, in timp ce printre cei mai mari beneficiari din spatiul comunitar se afla Ungaria. continuă pe Ziarul Bursa

Ce gadget-uri se defecteaza cel mai mult in timpul verii

Pentru o buna parte dintre romani, vacanta se incheie cu o vizita la service pentru a repara echipamentele electronice care au suferit defectiuni in aceasta perioada. Caldura puternica, utilizarea intensa si necorespunzatoare, fluctuatiile de tensiune,.

Cel mai puternic val de caldura din acest an. Temperaturi de 40 grade la umbra, aer irespirabil

Cel mai puternic val de caldura din acest an lovesti astazi Romania. Meteorologii au emis o avertizare de cod portocaliu pentru 6 judete, printre care si Calarasi, dar si pentru municipiul Bucuresti. Specialistii spun ca se vor inregistrat 40 de grade la umbra.

Cel mai profitabil joc de pe iPhone soseste pe Android

Dupa ce a reusit sa doboare toate recordurile de profitabilitate pe iOS, recent lansatul Fallout Shelter se pregateste sa soseasca pe Android. Pentru foarte mult timp, Candy Crush Saga al celor de la King a fost cel mai profitabil joc disponibile pe platforme mobile gen iOS sau Android. Aceasta realizare era cu atat mai impresionanta [] Cel mai profitabil joc de pe iPhone soseste pe Android Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Pietele din China, in cel mai puternic declin din ultimii opt ani

Bursele din China au scazut, ieri, cu peste 8%, acesta fiind cel mai important declin din ultimii opt ani, chiar daca Executivul chinez a anuntat recent o serie de masuri menite sa opreasca prabusirea pietelor locale. Declinul de ieri a venit in conditiile in care investitorii speculeaza ca economia Chinei incetineste tot mai mult.

Cel mai iubit artist din Romania, ales acum prin vot la Media Music Awards

Cel mai iubit artist din Romania va fi ales de public si premiat la marea gala Media Music Awards. Romanii isi pot alege preferatul votand online pe pagina de Facebook a evenimentului, mai exact la sectiunea Fans Like Award.

Cel mai bogat om din Polonia, cu afaceri si in Romania, a murit dupa o interventie chirurgicala nereusita

Jan Kulczyk, cel mai bogat afacerist din Polonia, a murit in urma unor complicatii aparute intr-o interventie chirurgicala, informeaza zf. ro. Omul de afaceri avea 65 de ani si a acumulat o avere estimata la.

Antrenorul lui Partizan: Cu atat mai mult vom crede in victorie la Belgrad

Antrenorul echipei Partizan Belgrad, Zoran Milinkovici, a spus, dupa remiza, scor 1-1, de pe terenul Stelei, ca echipa sa merita sa castige duelul de la Bucuresti si ca in retur va crede si mai mult in victorie.

Comitetul Executiv al FRF: Un oficial nu poate activa intr-un sezon la mai mult de doua cluburi din acelasi nivel competitional

Un oficial nu poate activa intr-un sezon la mai mult de doua cluburi din acelasi nivel competitional, potrivit deciziei de luni a Comitetului Executiv al Federatiei Romane de Fotbal, care a aprobat propunerea LPF.

Cel mai bogat om din Baragan are statuie. Regele mezelurilor, omagiat la 4 ani de la disparitia fulgeratoare intr-un accident nautic pe bratul Borcea

Cel mai bogat om din Baragan, fondatorul imperiului Aldis, are statuie. La 4 ani de la moartea fulgeratoare a lui George Naghi, Regele mezelurilor nu a fost uitat. Nicolae Dragu, fostul primar al Calarasiului, prieten din copilarie cu miliardarul, i-a ridicat un bust din bronz.

Revista Travel + Leisure: Cel mai bun hotel din lume in 2015 se gaseste in India (FOTO)

Cel mai bun hotel din lume se gaseste in India, potrivit unui sondaj realizat de revista americana Travel + Leisure, pe baza raspunsurilor cititorilor. Hotelul Oberoi Udaivilas din Udaipur statul indian.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )