Libnet.ro
UNICEF

11:45

Antreprenorii din Republica Moldova intampina greutati in a identifica brate de munca calificate

Adevărul Adevărul,
Antreprenorii din Republica Moldova intampina greutati in a identifica brate de munca calificate

Identificarea bratelor de munca calificate este una dintre principalele probleme cu care se confrunta antreprenorii in Republica Moldova. Deficitul de lucratori este cauzat de migrarea acestora peste hotarele tarii, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Liderii blocului ACUM din Republica Moldova, intalnire cu un politician aflat pe lista neagra a Uniunii Europeane

Liderii blocului ACUM din Republica Moldova, Andrei Nastase si Maia Sandu, alaturi de Igor Grosu, Alexandr Slusari, Igor Munteanu si Oazu Nantoi au mers luni la o intalnire cu vicepremierul rus, Dmitrii Kozak,.

Eugen Tomac, scrisoare catre Viorica Dancila: Nu omorati presa de limba romana din Republica Moldova

Liderul PMP, Eugen Tomac, ii cere premierului Viorica Dancila sa nu omoare presa de limba romana din Republica Moldova, el afirmand ca mass-media de limba romana de peste Prut este in moarte clinica din cauza reducerii substantiale a finantarii acordate de statul roman.

Cetatean roman, condamnat in Republica Moldova pentru traficareaa patru moldovencein scop de exploatare sexuala

Un cetatean roman, a fost condamnat in Republica Moldova la 4 ani si 8 luni inchisoare pentru traficarea, in scop de exploatare sexuala, a patru moldovence. in plus, la solicitarea procurorului, inculpatul urmeaza sa achite in folosul statului cheltuieli judiciare de 41 mii de lei.

Dodon: Republica Moldova nu-i va plati Rusiei niciodata pentru gazul livrat Transnistriei! Anterior, presedintele moldovean afirma ca datoria Tiraspolului este si a Chisinaului

Presedintele moldovean Igor Dodon a anuntat ca Republica Moldova nu-i va plati Rusiei banii pentru gazul livrat Transnistriei, desi anterior spunea ca datoria Tiraspolului este a Chisinaului, potrivit TVR.

Eugen Tomac, scrisoare deschisa pentru Viorica Dancila: Nu omorati presa de limba romana din Republica Moldova!

Liderul PMP, Eugen Tomac, i-a adresat duminica o scrisoare deschisa premierului Viorica Dancila, prin care ii cere sa nu omoare presa de limba romana din Republica Moldova. in scrisoarea publiata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2783 seconds )