Libnet.ro
UNICEF

08:46

Liderii blocului ACUM din Republica Moldova, intalnire cu un politician aflat pe lista neagra a Uniunii Europeane

Antena3 Antena3,
Liderii blocului ACUM din Republica Moldova, intalnire cu un politician aflat pe lista neagra a Uniunii Europeane

Liderii blocului ACUM din Republica Moldova, Andrei Nastase si Maia Sandu, alaturi de Igor Grosu, Alexandr Slusari, Igor Munteanu si Oazu Nantoi au mers luni la o intalnire cu vicepremierul rus, Dmitrii Kozak,. continuă pe Antena3

Eugen Tomac, scrisoare catre Viorica Dancila: Nu omorati presa de limba romana din Republica Moldova

Liderul PMP, Eugen Tomac, ii cere premierului Viorica Dancila sa nu omoare presa de limba romana din Republica Moldova, el afirmand ca mass-media de limba romana de peste Prut este in moarte clinica din cauza reducerii substantiale a finantarii acordate de statul roman.

Ultimul sunet a rasunat pentru elevii din Republica Moldova

Elevii din toate institutiile de invatamant din tara au participat astazi, 31 mai, la careul solemn dedicat incheierii anului de invatamant 2018-2019. imbracati in haine de sarbatoare si cu flori in maini, elevii, impreuna cu parintii si profesorii, au marcat Ultimul sunet cu cantece, dansuri si recitaluri de poezie, transmite IPN.

Vizite de rang inalt in Republica Moldova

Directorul Biroului pentru Europa de Est al Departamentului de Stat al SUA, Bradley Freden, va veni in Republica Moldova saptamana viitoare, in cadrul unei vizite in regiune.

Zeci de copii nascuti prematur mor in fiecare an in Republica Moldova

In 2018, in Republica Moldova s-au nascut prematur 1. 768 de copii, dintre care 52 au decedat, iar un an mai devreme nu au supravietuit 91 de copii dintre cei 1. 786 nascuti prematur, arata datele Biroului National de Statistica.

Johannes Hahn cheama liderii PDM, ACUM si PSRM sa se aseze la masa de negocieri si avertizeaza despre efectele negative ale anticipatelor

Comisarul european pentru politica europeana de vecinatate si negocieri de extindere, Johannes Hahn, aflat intr-o vizita de lucru la Chisinau, a oferit detalii despre discutiile pe care le-a avut luni, 3 iunie, cu liderul PDM, Vlad Plahotniuc, reprezentantii PSRM, liderii Blocului ACUM, presedintele Igor Dodon si premierul Pavel Filip.

Eugen Tomac, scrisoare deschisa pentru Viorica Dancila: Nu omorati presa de limba romana din Republica Moldova!

Liderul PMP, Eugen Tomac, i-a adresat duminica o scrisoare deschisa premierului Viorica Dancila, prin care ii cere sa nu omoare presa de limba romana din Republica Moldova. in scrisoarea publiata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )