Libnet.ro
UNICEF

23:15

Eugen Tomac, scrisoare catre Viorica Dancila: Nu omorati presa de limba romana din Republica Moldova

Hotnews Hotnews,
 Eugen Tomac, scrisoare catre Viorica Dancila: Nu omorati presa de limba romana din Republica Moldova

Liderul PMP, Eugen Tomac, ii cere premierului Viorica Dancila sa nu omoare presa de limba romana din Republica Moldova, el afirmand ca mass-media de limba romana de peste Prut este in moarte clinica din cauza reducerii substantiale a finantarii acordate de statul roman. continuă pe Hotnews

Eugen Tomac, scrisoare deschisa pentru Viorica Dancila: Nu omorati presa de limba romana din Republica Moldova!

Liderul PMP, Eugen Tomac, i-a adresat duminica o scrisoare deschisa premierului Viorica Dancila, prin care ii cere sa nu omoare presa de limba romana din Republica Moldova. in scrisoarea publiata.

EUGEN TOMAC: PMP va participa la consultarile cu Iohannis

Partidul Miscarea Populara va participa, saptamana viitoare, la consultarile organizate de presedintele Klaus Iohannis pentru a discuta despre punerea in aplicare a vointei populare exprimate la referendumul din 26 mai, anunta liderul PMP, Eugen Tomac.

Liderii OPOZITIEI, la Catedrala Mantuirii Neamului. Eugen Tomac (PMP): in asteptarea Papei Francisc (FOTO)

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a mers, vineri, la Catedrala Mantuirii Neamului, pentru a lua parte la intalnirea istorica dintre Papa Francisc si Patriarhul Daniel. Europarlamentarul PMP a imortalizat momentul.

Klaus Iohannis, despre coabitarea cu premierul Viorica Dancila. Anunt de ultima ora

Presedintele Klaus Iohannis sustine, joi, la Palatul Cotroceni o conferinta de presa, la ora 17:00. Seful statului isi prezinta punctele de vedere dupa intalnirea pe care a avut-o, in cursul zilei, cu premierul Viorica Dancila. DECLARATII Klaus Iohannis: Presedintele a sustinut, joi, ca este foarte bucuros ca sase milioane si jumatate de romani au raspuns [] .

Viorica Dancila face primii pasi catre inlocuirea lui Darius Valcov.Numeste in functia de consilier o persoana condamnata definitiv

Premierul Viorica Dancila l-a numit, joi, pe fostul deputat de la ALDE, Remus Borza, in functia de consilier onorific pe probleme economice, reforma si fiscalitate, relateaza Stiripesurse. ro. Mai exact, Remus.

Cum s-a imbracat Viorica Dancila pentru intalnirea cu Papa Francisc. Diferenta dintre ea si Carmen Iohannis

Cum s-a imbracat Viorica Dancila pentru intalnirea cu Papa Francisc. Diferenta dintre ea si Carmen Iohannis, de aceasta data, n-a vrut sa iasa in evidenta. Ea a ales o tinuta simpla, relativ sobra si foarte decenta. Cum s-a imbracat Viorica Dancila pentru intalnirea cu Papa Francisc Viorica Dancila este renumita pentru tinutele sale decente, aproape [] .

VIDEO Viorica Dancila i-a oferit Papei Francisc un ceas si un album despre Biserica Romano-Catolica din Romania / Ea a primit mai multe carti de la Suveranul Pontif

Viorica Dancila i-a oferit Papei Francisc, la Palatul Cotroceni, un ceas realizat manual de un roman si care il are reprezentat pe cadran pe Sfantul Francisc de Assisi, inspirat dintr-o fresca a pictorului Giotto. La randul sau, Viorica Dancila a primit de la Suveranul Pontif mai multe carti si o medalie.

Papa Francisc in Romania. Ceasul unic pe care i l-a daruit Viorica Dancila FOTO-VIDEO

Papa Francisc in Romania. Sanctitatea Sa Papa Francisc s-a intalnit la Palatul Cotroceni cu premierul Viorica Dancila. Papa Francisc in Romania. Premierul Viorica Dancila i-a daruit Suveranului Pontif.

Papa Francisc in Romania. Ce cadouri i-a facut Viorica Dancila Papei Francisc - VIDEO

Papa Francisc in Romania. Sanctitatea Sa Papa Francisc s-a intalnit la Palatul Cotroceni cu premierul Viorica Dancila. Papa Francisc in Romania. Premierul Viorica Dancila i-a daruit Suveranului Pontif.

VIORICA DANCILA: Voi lua masuri fata de greselile produse la alegeri

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, ca va lua masuri cu privire la greselile produse in organizarea si desfasurarea alegerilor din 26 mai dupa ce va analiza raportul pe care l-a solicitat MAE, MAI si celorlalte institutii implicate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )