Libnet.ro
UNICEF

15:31

IN ANUL 2020 China a depasit Germania,inregistrand cel mai ridicat excedent de cont curent la nivel global

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN ANUL 2020 China a depasit Germania,inregistrand cel mai ridicat excedent de cont curent la nivel global

Excedentul de cont curent al Germaniei a scazut in 2020 pentru a cincilea an consecutiv, iar China a depasit cea mai mare economie europeana in timpul pandemiei, inregistrand cel mai ridicat excedent de cont curent la nivel global, arata datele publicate vineri de Institutul de cercetare economica Ifo. continuă pe Ziarul Bursa

LA FINELE LUI 2020 Datoria publica a Romaniei a depasit, cel mai probabil, primul nivel de alerta din legea responsabilitatii fiscal-bugetare

Datoria publica a Romaniei totaliza la finele lunii noiembrie a anului trecut 44,4% din produsul intern brut PIB), respectiv 463,96 miliarde de lei, arata datele Ministerului de Finante. Cel mai probabil, datoria administratiei publice a depasit la finele anului trecut primul prag de alerta din legea responsabilitatii fiscal-bugetare, de 45%. La sfarsitul lui 2019, inainte de criza sanitara si economica provocata de pandemie, datoria guvernamentala se situa la 373,6 miliarde de lei, adica 35,3% din PIB.

STUDIU EJOBS: 2020, cel mai greu an pentru romani, din punct de vedere profesional

:Cel mai greu din cariera mea, plin de incertitudini, plin de provocari sau chiar inspaimantator - acestea au fost cateva dintre caracteristicile pe care participantii la cel mai recent studiu eJobs le-au dat anului 2020. 18% au raspuns, totusi, ca pandemia a fost mai usor de traversat decat se asteptau initial, iar 15% spun ca anul trecut le-a adus o serie de surprize placute pe plan profesional.

Bitcoin a intrat in zona de pericol Cel mai scazut pret de la inceputul anului

Bitcoin s-a apropiat de cel mai scazut nivel din ultimele trei saptamani, entuziasmul legat de cresterea vertiginoasa din ultimele luni lasand loc ingrijorarilor ca pretul criptomonedei ar fi prea ridicat, relateaza Bloomberg.

Cel mai mare spital de psihiatrie si pentru masuri de siguranta din tara, focar COVID-19

Valul confirmarilor cu COVID-19 a cuprins din nou cel mai mare spital de psihiatrie si masuri de siguranta din tara, desi la finalul anlui 2020 aici a fost inchis si ultimul focar de boala dupa ce zecile de pacienti si angajati infectati cu SARS-CoV-2 s-au vindecat.

Elon Musk, cel mai bogat om din lume, pune la bataie un premiu de 100 de milioane de dolari

Elon Musk, fondatorul Tesla si Space X, considerat cel mai bogat om din lume de revista Forbes, pune la bataie un premiu urias, in valoare de 100 de milioane de dolari. Miliardarul este dispus sa-l ofere persoanei.

Ronaldo, cel mai bun marcator din istoria fotbalului

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo a devenit oficial cel mai bun marcator din istoria fotbalulu.

Incendiu la cel mai mare producator de vaccinuri din lume. Cinci oameni au murit

Un incendiu a izbucnit joi la Serum Institute din India SII), cel mai mare producator de vaccinuri .

Cel mai greu proiect de infrastructura al Romaniei. Drula: Sunt atat de multe tampenii facute pe acest proiect Detalii despre Autostrada Unirii A8

Autostrada Unirii A8, de la Tg. Mures la Iasi si Ungheni e in diferite etape de implementare, iar pe sectorul cel mai greu, pe zona montana, e in derulare o revizuire de SF care are probleme. Ministrul Transporturilor Catalin Drula a declarat la interviurile HotNews. ro ca ar vrea ca pana la finalul anului sa liciteze la proiectare si executie capetele de la Tg. Mures si Tg. Neamt, iar pe zona montana sa vedem cum putem gasi niste solutii care sa fie mai usor implementabile, mai rapid de construit .

Incendiu la cel mai mare producator de vaccinuri din lume. Compania este implicata in producerea vaccinului impotriva Covid-19

Un incendiu a izbucnit joi la Serum institute of India, cel mai mare producator de vaccinuri din lume, anunta presa locala. im imaginile devenite virale peretelele de socialiare se vede cum un imens nor.

VIDEO Incendiu la Serum institute of India, cel mai mare producator de vaccinuri din lume

Un incendiu a izbucnit joi la Serum institute of India, cel mai mare producator de vaccinuri din lume, anunta televiziunile locale, care precizeaza insa ca productia de vaccinuri impotriva Covid-19 nu este afectata, citate de AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )